Referat lørdag 14.1

Postet av Old Boys den 14. Jan 2017

Til den andre runden i 2017 møtte det opp 20 optimistiske old boysere, og størst var nok gleden hos reserve-referenten da Kjetil dukket opp og de to siste rundene skulle revansjeres !


Bjørn N skulle plutselig gå midt i treninga og overlot igjen referat-ansvaret til reserve-referenten som stort sett bare husker momenter fra den siste kampen...


Uansett, poengene ble : Blått 20, Rødt 11 og Gult 10, og en gedigen opptur for Blått lag sammenliknet med forrige runde.


Gult lag diskuterer som vanlig mye ! Det ropes både på og utenfor banen, og stort sett til hverandre. Artig for oss andre å høre de meget konkrete og faglige intern-samtalene, og det må nevnes spesielt Bjørges og Trond N's uenigheter om fotball-filosofi i dag ;-) Et annet moment hos de Gule laget er at de er meget positive i de offensive rollene med Morten I og Frode i spissen, mens fra midten og bakover er det motsatt..... (trenger ikke å nevne navn....) Igjen var også Trond N innom feil sport, da han veivet ivrig etter ballen med hendene. I ettertid, ved grundige ettertanker, så skulle vel kanskje Frode hatt et frispark/en straffe eller fler, men det er vanskelig å bedømme alle disse situasjonene der og da ;-)

Rødt lag stilte med kun 4 spillere i dag, og lånte fra Gult og Blått gjennom runden. De hadde vel en OK dag på jobben, og Morten S sin geniale finte på Bjørge, med påfølgende mål, hvor Bjørge var laaaaaaangt ute i pølsebua var rundens definitive høydepunkt. Må også nevne den alltid meget bevegelige Jan F som reserve-refenten til stadighet må takle/felle grunnet manglende evner... Beklager Jan, men det kommer garantert til å skje igjen ;-)

Blått lag var i dag noe helt annet igjen – med Kjetil ! Selv med en halv-skadet Espen, og Jan S som måtte kaste inn håndkle, så ble Blått lag rundens vinner. Det må være at Kjetil tar med seg sin treningerfaring og løfter hele laget til et høyere nivå med mye god assistent-coaching..... Han bøtter for øvrig inn mål, og når Tor Herman også følger opp med scoringer i fleng så blir det mange poeng.


Rune har ordnet Halden bussen til old boys turen til Roma, og det blir 550-600,- pr. person for bussen. Mer info om klokkeslett osv... kommer senere.


Til slutt må jeg vel ta med vinlotteriet som ble gjennomført under gode samtaler etter runden, og selvfølgelig ble det 2 av 3 premier til mafia-bordet ved Morten I og Ulf. Den siste gikk heldigvis til et annet bord - Jan S vant denne. Men IGJEN --> ingen til bordet ved døra mot Femsjøen, og mistankene styrkes ift kartellvirksomheten som mest sannsynlig har pågått i flere år !


John Harald

Reserve-referent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline