​Referat lørdag 7.1-2017

Postet av Old Boys den 7. Jan 2017

Til årets første serierunde møtte det opp 20 glade old boysere, og det kom tidlig frem at det var flere som ikke hadde opprettholdt formen i de 3 ferieukene vi har hatt siden siste runden i 2016.


Mye julemat, mange sofatimer o.l. ga mange rare utslag denne lørdagen.


Referenten er jo kjent for å ikke overdrive, og i dag var det bl.a de brente sjansers dag.... Alle kom vel ut av tellingen når det gjaldt Frodes, Hennings og Torfinns målsjanser, men at det var et tre-siffret antall er det vel ingen tvil om... Uansett til slutt ble det jo scoringer på alle tre, men Torfinns bom fra 16,5 cm glemmer vel ingen ;-)

I følge Frode er det vanlig at gode spisser trenger flere sjanser på å score, og det har han jo rett i – men at det må hundrevis til for et par mål er vel litt ute av kurs?


Poengene i dag ble 23 til Rødt, 16 til Gult og ynkelige 4 til Blått.


Rødt lag fortsetter dermed trenden fra slutten av fjoråret, og spiller (i blant) flott fotball. Og når Torfinn setter inn «rykket» så parkerer han til og med Rune ! Ellers så kan det vel nevnes at Michael faktisk klarte å slå en tunnel på referenten etter utallige forsøk gjennom noen måneder.... men heldigvis ble han deretter stoppet. Et annet høydepukt var Torfinns og Ulfs nærkontakt, hvor Ulf sannsynligvis har snappet opp et par triks fra Frank Anderssson (den gamle svenske bryterhelten). Ulf var jo i flere brytekamper underveis i dag, så noe må det være.... Uansett var hele det røde laget solide i dag og de seiler i fra på tabellen.


Gult lag? Jo, med Trond N tilbake etter skade og etterhvert Frodes venstrefot (den høyre er og var ubrukelig...) så ble det greit med poeng. Tror noen må minne Trond N på at det fotball vi spiller (forsøker å spille...) og ikke håndball ! Makan til oppførsel !

I tillegg må Trond E sine gjentatte angrep på motspillere tas med, da dette ikke kan fortsette! Reidar fikk seg en lår-elefant 3 sekunder etter situasjonen var avklart og referenten fikk nesten hodet revet av ! Vi vet jo av Trond E har flyttet til Toten, men den røffe Toten-oppførselen må legges igjen hjemme.


Hva med Blått lag? En katastrofe ! Med Espen etterhvert på benken slet laget med mye i dag. Vi er usikre på om Espen gikk og satt seg på grunn av skade eller om han rett og slett ble sur.... men vi tror det siste ! Referenten hadde vel sin dårligste dag på banen på flere år, og det sier ikke lite..... Uansett, èn opptur var 2 stk 40 meters pasninger fra Bjørn Christian som henholdsvis Tom Herman og Yngvar satte i mål. Den første var spesielt artig da det kun var igjen 0,9 sek av kampen mot Gult og det ble uavgjort.


Runden ble avsluttet med kaffe og vinutlodning som Christian og Reidar vant (igjen - ingen på bordet mot Femsjøen.... så mistankene om vin-mafiaen ble styrket – og spesielt når det ble sett flere lapper på gulvet under bordet igjen !!!).John Harald / reservereferent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline