​Referat lørdag 17.12 / årets siste runde !

Postet av Old Boys den 17. Des 2016

Referatet kommer først litt utpå lørdagen, og det er kun fordi reserve-referenten for èn gangs skyld er sur ! Det er to hovedårsaker til dette, og den første er at det Blå laget leverte langt under par i dag og endte helt sist med bare ynkelige 4 poeng. Den andre årsaken er at vin-mafian på bordet ved døra, stort sett trekker seg selv i vinlotteriet, hvor det i dag i tillegg var superlørdag med mange gevinster. Hvem vant? Jo hele mafia-bordet, og noen få andre !


Uansett, til årets siste serierunde møtte det opp 17 morgenfriske old boys'ere hvorav 13 var spillbare. Det sytes om både det ene og andre, og maken til bortforklaringer for å ikke kunne spille skal man lete lenge etter ;-)

Det betød at Gult lag måtte låne 2 spillere til hver kamp, noe som definitivt gikk ut over innsatsen til noen etterhvert. Selv reserve-referenten spilte 2 kamper for Gult, så da kan jo alt skje. Og det gjorde det selvfølgelig også ;-) Med en litt uheldig pasning ble ballen servert på fat til Rødt lag som enkelt vant kampen.


Runden ble en gedigen opptur for Rødt lag, og de vant 9 kamper og spilte uavgjort i den tiende... Det betyr at de endte opp med hele 28 poeng, noe som sikkert går inn i historieboka til old boys.

Med 2 x Bønøgård, Henning i storslag, Jan F som vinner dueller og Tunnel-Michael så ble de altfor sterke for Gult og Blått i dag. De spilte rett og slett de andre lagene ut store deler av runden. Da er det sagt – og så er det glemt !


Gult lag? Jo, de karret til seg 11 poeng og det var mest på grunn av spillerlån fra Rødt i kampene mot Blått. I tillegg fikk de jo god hjelp fra benken fra både Trond N, Ulf, Dag Morten og Trygve ;-)


Blått lag? Vi glemmer runden her og nå !!


Dette var siste serierunde i år, og neste runde er da lørdag 7. januar 2017 !


Referent-teamet ønsker alle old boysere er riktig god jul og ett godt nytt år !John Harald / reservereferent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline