Referat fra 10. 12. 16

Postet av Old Boys den 10. Des 2016

Jula nærmer seg, men på trening lørdag morgen er det stadig bra med folk. 20 mann var som vanlig på plass lørdag, og som alltid ble det en forestilling preget av godt humør og høyt sportslig nivå!

De Blå var riktig på hugget, og med 24 poeng ble laget klare seiersherrer. De Røde var heller ikke uefne med 15, mens De Gule skrapte sammen 6 poeng.

Hos De Blå var både Rune Ullared og John Harald, som nå har blitt femti år, i godt slag. Rune sparket riktignok til Ulf på leggen så han skrek, men var ellers stødig og fin. John Harald var i en helt annen forfatning enn forrige helg, noe alle satte pris på. Ellers herjet Espen og Kjetil fælt med motstanderen, og når da Jan S. slår til med målgivende helpasninger, blir det flust med poeng!

De Røde hadde også sine gylne øyeblikk. Henning er i sitt 64. år, og han har aldri før slått en så fin pasning som han gjorde lørdag. Luftpasningen som Jan F. på en elegant måte omsatte med hodet i mål, kan rett og slett ikke gjøres bedre av noen i fotballverdenen! I tillegg bør det også nevnes at Yngvar scoret sju mål, uten å gjøre noe vesen av akkurat det.

De Gule er fortsatt rammet av skader og annen elendighet. Trond N. har et ødelagt bakben, referenten et sviktende kne, Morten lungebetennelse, Dag Morten brist i et ribben, Bjørge en skade på diskanten(!), Christian, i likhet med Jan Egil, et kne det neppe er håp for, mens Ulf har alvorlige slitasjeskader i absolutt alle kroppsdeler! Likevel henger laget med spillemessig, i hvert fall i korte glimt. Trond E. slo for eksempel til i siste kamp med 3 scoringer, noe som helt sikkert gjør den lange kjøreturen fra Kapp på Toten til en bagatell.

Helt til slutt ble Michael dagens glade vinvinner, og det skal også nevnes at forrige helgs vinner var Yngvar, noe en lettere indisponert referent forrige helg ikke var i stand til å huske.

Alle må dessuten følge med på oldboyssida, for John Harald legger ut liste over dem som skal ha med vinflaske til neste lørdag, selveste superlørdagen!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline