Referat fra 26. 11.

Postet av Old Boys den 26. Nov 2016

Totalt 21 kamerater møttes til nok en lørdagstrening den siste lørdagen i desember, og alle frammøtte hygget seg med både festfotball og ikke minst gode kommentarer, akkurat som vanlig.

Sportslig ble det hele en jevn batalje, der De Blå var best med 15 poeng, mens De Røde og Gule fulgte med 12 og 11.

Hos De Blå gikk det tross alt litt opp og ned, men det som huskes best, er Yngvars fire mål i den ene kampen mot De Gule. Heretter heter han «Firemåls-Karlsen».

De Røde spilte bra, selv om Reidar og Morten S. titt og ofte er i tottene på hverandre. Slik også denne gang. Ellers hos De Røde markerte Henning og Morten S. seg med hodespill i verdensklasse. Hver av dem lagde hvert sitt mål med hodet, og pasningen til Henning stod Jon Petter for. Dagens godbit!

De Gule er et hardt rammet lag. Ulf er skadet i hoftene, men han kapitulerer ikke. Lørdag insisterte han på å spille spiss, noe han vel ikke har gjort siden han spilte ungdomsfotball på 1960-tallet! Han opptrådte av og til fornuftig når han først fikk tak i ballen, men det som huskes fra lørdag, er han «svidde» målsjanse for åpent mål. Selvfølgelig skulle han avslutte med et hælspark, akkurat som Zlatan pleier, men det endte med like utenfor og stormende jubel på tribunen.

Ellers fikk Dag Morten en brist i overkroppen, men han ville heller ikke gå av banen, slik normale mennesker gjør i en slik situasjon. Til slutt tok han gudskjelov til vettet.

Helt til slutt kom formiddagens høydepunkt, med oppsummering og kaffe. Som vanlig var det ingen sure miner, og dagens gladeste ble Rune «Ullared» som vinner av vinlotteriet. Vel fortjent, til en spiller som, selv om han er nådeløs og skummel, alltid er i godt humør!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline