Referat fra 19. 11.

Postet av Old Boys den 19. Nov 2016

Nok en lørdag var frammøtet upåklagelig da en topp motivert gjeng møttes i Tistedalshallen på morgenkvisten. Sportslig ble det en stor dag for De Røde, som smelte til med 23 poeng. De Gule kunne trøste seg med 10 og andreplass, mens De Blå ble jumbolag med 9.

Hos De Røde gikk det meste som smurt, og det ser ytterst lovende ut når det gjelder seriemesterskap. Det mest oppsiktsvekkende er at en av lagets mest sindige, Reidar, mistet tålmodigheten og nesten rablet, da Ulf (Styret) trodde det var 2-1 og ikke, som riktig var, 2-0.

De Blå glimtet til, men et periodevis hårreisende forsvarsspill ødela det meste. Lagets alltid innsatsfylte, men til vanlig også sympatiske «rivjern», Espen, overrasket De Gule med å beskylde Trond N. for å være usportslig. Han bør vite at Trond aldri, ja, jeg må gjenta aldri, har gjort noe galt på banen eller andre steder.

Hos De Gule var man plaget av skader og generell helsemessig indisponert tilstand på flere av spillerne. At laget likevel tar tosifret antall poeng, er i grunnen ikke så verst. I tillegg er det stadige diskusjoner om hvordan man skal spille, og ingen hører på referenten, som jo egentlig vet best! Dette må være Nord-Europas mest udisiplinerte lag!

Under kaffen ble det som vanlig snakket om de merkeligste ting, og det ville være et overgrep fra referentens side å gjenta en brøkdel av innholdet. Likevel skjedde det noe spesielt som må nevnes. Dag Morten ble sittende å «sulle» med sitt, og la ut om gamle barneprogrammer fra fjernsynets barndom. Han var veldig opptatt av Sesam stasjon»! Folkens, nå er vi der!

Selvfølgelig var det også vinutlodning, og nok en gang ble Trygve en fornøyd vinner. Han prøver desperat å bygge opp kroppen sin på nytt til gamle høyder, ved vekselvis å sykle, samt vagge rundt på tredemølla. Det er et stykke fram til målet.

God helg til alle! Søndag er vi alle fra Kongsvinger!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline