Referat fra lørdag 12.11

Postet av Old Boys den 12. Nov 2016

19 opplagte og aldrende talenter møttes også denne lørdagen til fysisk og mental fostring i Tistedalshallen, og også denne dagen var kampen om poeng det som preget alle.

De Blå overbeviste stort med 20 poeng, etter å ha vært «på» fra første minutt. De Røde har en tendens til å komme sterkt mot slutten, og nok en gang slo dette til. Det endte med 15. De Gule strakk rett og slett ikke helt til denne lørdagen, og under konstant jamring og syting skrapte det gamle og stolte laget så vidt sammen 7 poeng!

Referenten fikk god tid til å vurdere både den ene og andre, da han på grunn av et skrøpelig kne måtte melde pass etter bare en kamp. Han prøvde til å begynne med å være såkalt «coach» (fint skal det være nå for tida!), men måtte raskt innse at det var håpløst. Mot slutten skrek Ulf: «Hva i h...... er det dere står og glaner etter», mens han selv stod og lente seg mot veggen. Slik er tilstanden på gult hold nå om dagen.

Hos De Røde må denne gangen Henning (63 år gammel, født på samme dag som Ulf) nevnes spesielt. Det skal ikke være mulig, men han spurtet først 30 meter, vendte så bort Rune «Ullared» og satte ballen i krysset med den største selvfølge. Etterpå plasserte han seg slik at han ble dobbelt målscorer: Først ved å bli skutt i hodet og i mål, og etterpå på samme måte bli skutt i en edlere del, og på samme måte bli målscorer. Han er snart verdt et innslag i Norge Rundt!

Hos De Blå var Kjetil periodevis i det umulige hjørnet, og da triller målene inn. Bakover på banen ryddet de ikke fullt så skolerte forsvarsspillerne Rune «Ullared» og John Harald, med samme konkurransegener som Vinnie Jones, opp i stor stil. Det som imponerer mest med John Harald er likevel ikke det positive han gjør, men hvordan han greier å lage selvmål, med det samme kroppsspråket som om han hadde scoret i rett ende av banen! «Det er det bare han som kan, og bare, bare han!» (Alf Prøysen).

Vel, vel. Til slutt ble det som vanlig kaffe, men da var en av de til vanlig mest synlige profilene forduftet! Dag Morten måtte nemlig forlate «åstedet» 09. 30, for han skulle på ferjetur til Sandefjord med gamle kollegaer. Han påstod at alle de aldrende kollegaene hadde leid et eget treningsstudio om bord, og at dette var første skritt til å bygge seg opp mot gammelt godt nivå. Den som lever får se.

Uansett forlot Frode hallen med et smil rundt munnen. Han ble nemlig dagens glade vinner av vinlotteriet!


Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline