Referat fra 05. 11.

Postet av Old Boys den 5. Nov 2016

Inkludert Trygve (jogging på tredemølle), Christian O. (sykling) og Jan Egil (kaffe og morgensang!) møtte 24 mann til turneringsspill i byens storstue, Tistedalshallen, lørdag morgen. Etter en livlig og intens brudulje, endte De Røde på 16 poeng, De Gule på 13 og De Blå måtte nøye seg med 10.

Dagen begynte dramatisk for referenten, da han plutselig måtte kjøre hjem til Klepperveien for å hente fotballsko. Dette skal ikke gå an, men det var flere som antydet at det er et klart signal om at nå gjelder det å satse på eldreomsorgen!

Svært hyggelig var det at Trond Elnes var tilbake på gult lag. Som alle vet pendler han fra Toten (Kapp!), og han bidro med heading i mål fra 40 meters hold, samt en målgivende krempasning til Morten. I tillegg er han fortsatt den klart mest sympatiske av De Gule, uten at det hjelper stort i det store bildet. Lørdag var Ulf, Trond N. og Dag Morten på sitt mest oppskrudde, og Dag Morten kalte Trond N. for ei rotte og unnlot å spille ballen på Ulf. Han slo den heller i egen stolpe!

Hva så med de andre lagene? Rune er i ferd med å bli en legende. Han er stadig innblandet i konflikter omkring det evige spørsmål, nemlig om det er mål eller ikke. Det siste kallenavnet han nå har fått er Rune «Ljugern`n»!

Ellers var som vanlig John Harald en løs kanon, og det endte med at han sparket ned sin gode venn fra det sivile liv, Trond N., i en ondsinnet hevnaksjon!

De Røde er det ikke stort å skrive om. Her spiller man fotball i fred og fordragelighet, og det ender med at man i øyeblikket er et mesterlag!

Ved kaffen fortsatte denne gangen høylytte diskusjoner mellom Ulf og Dag Morten om hva man burde ha gjort annerledes, før Yngvar skar igjennom og trakk vinneren av vinlotteriet. Denne gangen ble det en av de utslitte veteranene, nemlig Trygve. Kommentar fra forsamlingen: Så ufortjent, så ufortjent!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline