Referat fra lørdag 29.10

Postet av Old Boys den 29. Okt 2016

Totalt 20 humørfylte og topptrente «oldboysere» var på plass til årets siste oktobertrening lørdag morgen. Nok en gang fikk vi oppleve en feiende frisk turnering, der De Røde trakk det lengste strået med 16 poeng. Tett på fulgte rødt og gult lag, begge med 12. Det er jevnt i toppen av maratontabellen mellom rødt og blått, men ingen bør heller avskrive De Gule, selve det klassiske laget, som vi kaller det!


Dagen begynte egentlig dramatisk, da Ulf prioriterte pleie av barnebarn framfor å koke kaffe! Hvor skal dette ende? Tross alt ordnet det seg, men stemningen var en helt annen ved morgenkaffen enn vanlig.

Spillemessig stod De Røde for en formidabel snuoperasjon sammenlignet med forrige gang. Jan F. og Mikael Tunnel var på plass etter å ha vært på rekreasjonsopphold et eller annet sted, og det gjorde underverker!

De Blå famlet fælt til å begynne med, og vi andre fikk oppleve noen interne blå utskjellinger som ikke lar seg referere i det offentlige rom. Etter hvert begynte både John Harald og Rune «Ullared» å bruke vanlige tjuvtriks, og da gikk alt så mye bedre… .

De Gule åpnet i stor stil, ja faktisk slapp ikke laget inn ett mål i løpet av de første 45 minuttene! Derfra og inn ble det tyngre, men laget har all ære av innsatsen! Frode Z, Morten I. og Bjørge fortjener en ekstra blomst for helhjertet innsats, mens særlig referenten mot slutten ikke fikk kontakt mellom hjernen og føttene.

Ved kaffen dukket det plutselig opp to vinflasker til utlodning. Har Ulf mistet grepet?

Uansett ble dagens glade vinnere Kjetil og Reidar. Så fortjent så fortjent!


Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline