Referat fra 22. 10.

Postet av Old Boys den 23. Okt 2016

14 spillere, samt skaderammede Trygve og Jan-Egil, var på plass lørdag morgen for både å trene, konkurrere og dyrke hyggelig sosialt samvær.

Sportslig trakk De Blå det lengste strået med 17 poeng. De Gule fulgte tett på med 16, mens et rødt lag som inntil lørdag ledet maratonserien, brøt sammen og endte på 6.

De Røde hadde fravær på mange spillere, ja de hadde egentlig ikke flere enn 2 opprinnelig røde på plass. Dermed måtte De Gule, som sjelden mangler folk, ofre to veteraner, nemlig Ulf og referenten, og disse fikk da æren av å spille for de røde med rosa overtrekksdrakter! Referenten ble forvirret av å spille mot vanlige lagkamerater, og han måtte oppleve å bli fintet nesten ut av hallen av Morten I. på gult. Den eneste røde seieren denne formiddagen kom i siste kamp, og da hadde Ulf gått og dusjet!

Ellers husker referenten lite av hva som skjedde, bortsett fra graverende dytting av Dag Morten, skriking og skråling fra Ulf, og avanserte tekniske detaljer av Kjetil.

Som vanlig glimtet alle til ved kaffen til slutt, og referenten fikk en kjærkommen oppmuntring da han vant vinlotteriet. Mens han sitter og skriver dette referatet, vurderer han mer og mer om ikke treningsdosene bør økes litt. Kanskje det gjelder flere?

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline