Referat fra 24. 09.

Postet av Old Boys den 24. Sep 2016

20 topptrente og høymotiverte talenter møttes nok en gang til oldboystrening lørdag morgen i Tistedalshallen. Som vanlig var det mange ulike former for fotball som ble presentert.

At det går opp og ned også i denne bransjen, er det ingen tvil om, for plutselig var det gamle storlaget, De Blå, tilbake på skinner. 21 poeng er sterkt!

De Gule var også rimelig i støtet, og endte på 13, mens De Røde, som hittil har vært helt uovervinnelige, brøt totalt sammen og fikk usle 5 poeng!

Hos De Blå fortjener alle ros. Til og med forrige lørdags store syndebukk, John Harald, slo et par ganger rent på ballen.

De Røde prøvde å ta motgangen med fatning, og en av forgrunnsfigurene i slike sammenhenger er jo Morten S. Han har alltid en oppmuntrende kommentar til dem som måtte slå en feilpasning eller misse en målsjanse! Denne lørdagen var det Christian O. som trenge dette. Han har tilbragt nesten hele sommeren på et sykkelsete, og det kan jo ikke gå bra.

Hos De Gule var alle dyktige, bortsett fra referenten og en annen, som plutselig, midt i et angrep fra motstanderen, dro til noe han kalte «jegerprøven». Alt er tydeligvis mulig!

Dagens vinner av vinlotteriet ble Henning, Han er en skikkelig lagspiller, for han varmet faktisk opp i en og en halv time, uten å få komme inn på banen. Hvordan reagerte han på det? Han var like blid!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline