Referat fra 17. 09.

Postet av Old Boys den 17. Sep 2016

15 opplagte og humørfylte spillere, samt skaderammede Jan Egil og Dag Morten, møttes lørdag til nok en morgentrening i Tistedalshallen. De Røde har fått en fantastisk start på årets sesong, og på lørdag ble poengfangsten hele 19 poeng. Et hardt kjempende gult lag endte på 11, mens De Blå nok en gang ble jumbolag med 9.

Hos De Blå var forsvarsinnsatsen under enhver kritikk. Som et eksempel leverte John Haraldsin hittil verste prestasjon som bakerste mann, og det sier ikke lite!

De Røde var som vanlig bånn solide, og Reidar har funnet igjen nivået fra sine glansdager, selv om det er uklart når det var...

De Gule var denne gangen et sterkt kollektiv, med Dag Morten på tribunen, mens Ulf plutselig måtte på tur Norge rundt med svigermor og svigerfar, samt resten av slekta. Hva slags planlegging er dette?Laget var faktisk ubeseiret nesten en hel time, men det var før det rablet for Trond N. Skylden for det fikk Rune, og konflikten var som vanlig om et mål skulle godkjennes eller ikke. Referenten ønsker Trond god bedring, og vi antar at det hele har gått over nærmere torsdag til uka!

Til slutt var det som vanlig kaffe, og Morten S. ble en glad og fornøyd vinner av vinlotteriet.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline