​Referat fra lørdag 10.9

Postet av Old Boys den 10. Sep 2016

24 morgenfriske «oldboysere» møtte opp til den andre runden i maratonserien.


Starten ble litt kronglete da flere hundre års erfaring ikke klarte å få låst opp døren inn til kaffetrakterne, men reservetrakter ble hentet fra klubbrommet – så kaffe ble det etterhvert....

Artig at rett etter treninga så kom det noen håndballdamer som låste opp på første forsøk....


Runden ble igjen en maktdemostrasjon av det røde laget med 19 poeng. Gult med flaks endte på 11 og blått lag med ynkelige 8 poeng.


Reserve-referenten vil kommentere at det bør kanskje tenkes på å anskaffe nøytrale dommere, da det nesten ikke går an å bli værre «bortdømt» med både utopiske frispark og straffer i mot. Makan til feildømming. Både Jan F og Frode hadde for øvrig fått store roller i Hollywood !

Når i tillegg Ulf brutalt river ned Tom Herman med grep og kastmetoder som Stig Andrè Berge garantert hadde vunnet OL gull med - i stedet for bronsen (og var det ikke han som tok Kjetil også?), uten at det blir noe som helst, da må nok regelboka til fotballforbundet tas frem igjen !

Uansett, så virker det røde laget meget sterkt denne sesongen. Morten S. bøtter inn mål etter først å ha misbrukt noen "halv-sjanser", men best huskes vel feiringene etter scoringene som til slutt tok pusten fra ham.... Han feiret så hardt at han måtte hvile og rødt lag måtte spille med 4 spillere en stund.


Det må vel også nevnes at blått lag kun scorte 4 mål på hele runden, noe som ble kommentert av Michael da rødt lag scorte både 3 og 4 i enkeltvise kamper.....

På det gule laget var det som vanlig ! Høylytte diskusjoner og bombardèring av ufine ord til motstanderne, som for øvrig bare overser barnslighetene ;-)


Runden ble avsluttet som den startet, med kaffe og gode samtaler og Rune kunne fornøyd ta med seg gevinsten etter vinlotteriet hjem.


John Harald - reservereferent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline