Referat fra 03. 09.

Postet av Old Boys den 3. Sep 2016

Så er vi i gang med ny sesong, slik som i de store ligaene ute i Europa!

Med stort og smått møtte 24 topp motiverte aldrende talenter opp til årets første trening lørdag morgen. Nye lag ble valgt forrige lørdag på hytta til Ulf (Styret), og først og fremst De Røde viste seg denne lørdagen fryktinngytende gode. 21 poeng er sterkt. De Blå fulgte med 13, mens et rustent gult lag kjempet seg til 6.

Hva er så lettest å huske fra den første treninga? For det første er det nok Michaels tunnel på Espen S. Egentlig ødela dette resten av treninga for Michael, for tallrike forsøk på tunnelrepriser var ikke fullt så vellykkede.

Det andre øyeblikket var Reidars tekniske mesterstykke da han med underskru leverte målgivende pasning til nettopp Michael.

Ellers var det mange som var i overkant rustne, og som slett ikke hadde ballen som sin beste venn. En av dem var referenten, som etter å ha vært tilskuer et helt år, prøvde seg som forsvarsspiller på det sagnomsuste gule laget. Den eneste trøsten for ham er at det kommer flere lørdager…. .

Som vanlig avsluttet vi dagen med hyggelig kaffestund, og referenten fikk i hvert en oppmuntring denne morgenen da han vant dagens vinlotteri!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline