Referat fra 07. 05.

Postet av Old Boys den 7. Mai 2016

Så var det slutt for denne gang! Lørdag var det nemlig sesongavslutning for oldboysgjengen, og 19 mann var på plass for å hylle årets seriemestre, De Blå.

Siste serierunde ble likevel en stor opptur for De Røde, som var knusende overlegne med 23 poeng. De Blå og De Gule fulgte med 10 poeng hver.

Flere så ut til å lengte mot sommeren, og dette ga seg utslag i litt merkelig oppførsel. John Harald trodde plutselig at han drev med bryting, da han, til tross for at to ulike vektklasser møttes, havnet i brytekamp med Bjørn Christian.Dag Morten ble for øvrig sur, og forlot parketten 15 minutter før sesongen var slutt.

Rent sportslig husker referenten best Espens heading rett i mål, Kjetils fenomenale forarbeid til en rød scoring og ikke minst Yngvars 11 scoringer for De Røde, det siste satt inn på en arrogant og overlegen måte!

Alt i alt har det vært en fin sesong, og alle ser fram til den neste. Det blir valgt nye lag under kick-off på hytta til Ulf den 27. 08.

Hvem vant så sesongens siste vinutlodning? Helt fortjent ble det årets store spiller, Kjetil.

Referenten ønsker helt til slutt alle en riktig god sommer, og takker for alle de ukentlige høydepunktene, der «menn kan være menn», uten å bekymre seg for sitt gode navn og rykte!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline