Referat fra 30. 04.

Postet av Old Boys den 30. Apr 2016

Inkludert tribuneslitere møtte 20 mann til sesongens nest siste seriespill lørdag morgen.

Årets suverene lag, De Blå, slo til med ny seier med 16 poeng, mens De Gule og De Røde fulgte med 13 og 11. Den samme rekkefølgen er det på maratontabellen, og den siste serierunden neste lørdag kan ikke forandre på noe som helst.

Referenten har denne lørdagen litt problemer med å huske detaljer, da den psykiske belastningen ved å være lagleder nesten ikke ble til å leve med. Dag Morten gjorde nemlig mytteri, og hevdet med høy stemme at referenten bare drev med «rør». Det stoppet ikke med det. Etter treninga ble referenten formelt avsatt som lagleder, uten innvendinger fra noe hold.

For øvrig er det ingen tvil om at Kjetil hadde dagens smørpasning til Espen, at Rune innrømmet å ha forårsaket et straffespark, at Espen svidde dagens målsjanse og at Tom- Hermann blir bedre og bedre.

Noe som virkelig var dramatisk, var at Ulf ble møtt med låst dør inn til kiosken da han skulle koke kaffe. Skifte av lås uten at Styret er orientert, er egentlig helt uakseptabelt! Bjørge skal ha stor honnør for å fikse en annen løsning, slik at mange års kaffetradisjon ble ført videre uten avbrudd.

Helt til slutt var det som vanlig vinutlodning, og Reidar ble dagens vinner. Reidar er ellers kanskje den som er i ferd med å overta rollen som «hovedversting» uten på banen etter Rune, som har blitt på grensen til sympatisk. Lørdag unnlot han å innrømme straffespark for hands, selv om ballen var på vei inn i mål da han stoppet den med hendene.

Husk forresten å melde dere på neste lørdag til 27. 08. (hytta til Ulf og kick-off). Flere prøvde på det også denne lørdagen, men Ulf hadde ikke med seg linjal(!!), og dermed ble påmelding uaktuelt.

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.