Referat fra 23. 04.

Postet av Old Boys den 23. Apr 2016

Det nærmer seg serieslutt i de ulike europeiske ligaene, og det samme gjelder seriespillet hver lørdag morgen i Tistedalshallen, der byens eldste talenter fortsatt herjer.

De Blå er nok allerede seriemestre, og med 20 poeng lørdag skal det mer enn et under til for å ta dem igjen. Både De Gule og De Røde endte på 11.

Til tross for at en nøkkelspiller som Hans Eilert var fullstendig på bærtur, var De Blå helt suverene. Bjørge, som har brukt vinteren til å kvitte seg med «trivselsvekta», blir bare bedre og bedre, og sammen med Torfinns kontringsstyrke, ble det for mye å holde styr på for de andre lagene.

De Røde var som vanlig mye opp og ned. Dagens røde øyeblikk var uansett Yngvars volleyscoring. Det bare smalt til, og alle som har spilt fotball kjenner vel igjen lyden av et klokkerent treff.

De Gule åpnet helt forferdelig, men etter en tordentale av Trond N. etter ca. 45 minutter, viste laget hva det egentlig kan. Morten I. scoret kunstmål etter kunstmål, mens Trond N. rett og slett løp alle rundt seg i senk. Likevel er det hele tida noe å rette på. Ulf har for eksempel fått i lekse å snu seg fort til neste gang.

For øvrig er det nå to viktige beskjeder å få med seg. Siste trening før sommerferien er 07. 05. Kick-off på hytta til Ulf før høstsesongen er 27.08. Påmelding er 07. 05.

Hva så med dagens vinutlodning? Morten I. slo til her også, og kunne godt fornøyd vende tilbake til en avslappende kveld i Asakåsen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline