Referat fra lørdag 16/4

Postet av Old Boys den 16. Apr 2016

Med hovedreferenten borte tok det dessverre litt tid å få ut referatet denne gangen, og det kan skyldes at reservereferenten fortsatt er helt satt ut både i forhold til egen løpeinnsats og ett av lagenes spill i dag ... Vi har nå meget sikre kilder (Nebbenes Kro & Motell) på at hovedreferenten på reiser til Lillehammer o.l. har både flere stopper og overnattinger underveis på den lange veien !


15 spillere + Jan Egil, som sykler og sykler, møtte opp til lørdagens dyst, og dette var rett og slett de Gules dag!


Men jeg velger å begynne med det som var viktigst for alle andre : Ulf bommet på straffe ! De Gule har gjentatte ganger vist at de ikke er gode på straffer, og denne gangen var intet unntak ! Ingen andre tør jo lenger å ta straffe på det Gule laget – pga mange misser.... Ulf setter straffen 7 mtr til høyre for mål og i tillegg var den 7 meter over mål ! Ufattelig !


Men tilbake til resultatene : Gult fikk 24 p, Blått 11 p og Rødt 7 p.


Gult lag slapp ikke inn ett eneste mål på hele runden, og fikk 7 seiere og 3 uavgjorte ! Helt utrolig til de Gule å være ! Ryktene sier at dette skyldes en ufattelig god lagledelse i dag, men det var det ingen andre som fikk med seg....

Uansett når Trond N, Morten og Jon Petter storspiller i angrep, og når Jan F og Ulf holder tett bak.... Underenes tid er ikke forbi ! Lenge leve fotballen !


Blått lag har vel totalt sett aldri løpt så mye som i dag... Det føltes i alle fall slik...men poengene uteble.... Som vanlig er Espen god på midten og Bjørge scorer mål, men med en halvskadet tropp så stoppet det der.


Hva med Rødt lag? Jo, et trist syn... Selv med flere mål av Yngvar, tildels mange forsøk på godt spill så havner de på bare 7 poeng. Dette gjør nok at 3. plassen stadig er den nærmeste for de Røde, men de lover å komme sterkt tilbake neste gang.....


De siste kampene av runden ble faktisk avsluttet med nesten fulle tribuner, og det oppfordres til neste helg å være tidlig ute for å få plass som tilskuere.


Vi avsluttet, som vi startet, med hyggelig prat og kaffe og Bjørn Christian kunne igjen ta med seg gevinsten fra vinlotteriet hjem.John Harald / reservereferent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline