Referat fra 09. 04.

Postet av Old Boys den 9. Apr 2016

Ute blir det stadig grønnere, men ingen får lokket aldrende talenter ut av Tistedalshallen en lørdag morgen. Inkludert publikum og støtteapparat dukket hele 22 mann opp på trening lørdag, og som vanlig ble det ukas høydepunkt for oss alle!

De Røde har det gått veldig opp og ned med i løpet av sesongen, men nå er laget inne i en fin stim. 17 poeng holdt til seier, mens de suverene serielederne, De Blå, måtte finne seg i andreplassen med 16. For De Gule gikk det i lange perioder helt skeis, og det var bare to seire helt til slutt som reddet litt av æren og 10 poeng.

De Røde har nå begynt å spille brukbart i forsvar. Både Morten S. og Reidar sender klare meldinger til omgivelsene, og dette har virket positivt. Når i tillegg Michael har funnet vårformen, er laget plutselig blitt sylskarpt.

De Blå er vant til å vinne, noe som gjør at de to andre lagene er grønne av misunnelse og gule av hat! Å plukke poeng jevnt og trutt kan De Blå, og lørdag var ikke noe unntak. Gudskjelov fikk John Harald oppleve en tunnel, men dette var dessverre ikke nok til å få jekket ham ned.

For De Gule er det ikke lett å takle all motgangen. Her er det tross alt spillere som har opplevd å vinne mye, både her hjemme og ute i Europa! Ulf er en av de store veteranene som strever, og lørdag presterte han faktisk å bruke en halv omgang på å knyte lissene sine, samtidig som målene føk inn i nettet rundt hodet hans!En annen som ser minst like gammel ut som Ulf (63), er Dag Morten. Her gikk det også i hytt og vær, men han slo til med en gyllent øyeblikk, da han serverte Jon Petter kanskje årets flotteste målgivende pasning. Teknikk i ultraklasse, Dag Morten!

En annen tekniker, som alltid spiller bra, er De Blås Hans Eilert. Han ble, til stor applaus, dagens glade og fortjente vinner av vinlotteriet.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline