Old Boys Champions League 2016, Sweden

Postet av Old Boys den 4. Apr 2016

Old Boys Champions League 2016

Da er runden med OB Europacupspill over for denne gang, og for en spennende turnering dette ble !


13 stk spillere og støtteapparat (Trygve – og her bør det kanskje være flere neste gang, da Gult lag rett og slett trengte hjelp underveis) tok turen fra Halden Stasjon lørdag morgen til Trollhättan for å møte vennskapsklubben Upphärrads Old Boysare. Turen til Trollhättan gikk fort unna da mange og gode slagplaner ble lagt underveis.


Ved ankomst ble vi mottatt av Pelle, som tok ansvar i å vise oss veien rundt i byen med stopp på både Systembolaget, köpcenter-cafëet, doen på senteret (Ulf), O’Learys, alle minibanker og til slutt hallen hvor vi skulle spille matcher. Til en annen gang så kanskje stoppet på O’Learys skulle vært erstattet med Gunillas Saladsbar….

Uansett, tusen takk til Pelle for alt han ordnet !


Vi kom til et flott anlegg med 3 innendørs baner, svømmebasseng, spa avdeling, treningsstudio m.m. og vi hadde selvfølgelig blitt satt opp med spill på Hovedbanen, hvor alle som kom og gikk i fra anlegget fikk nyte storslagent spill ….

Med 2 svenske og 2 norske lag, ble det satt opp serie slik at alle fikk 6 kamper hver. Vi stilte med et rent Gult lag, og et nesten rent Rødt lag (+ John Harald fra Blått).


Det viste seg tidlig at dette ikke ble noen «walk in the park» for oss fra Norge da de svenske lagene var bedre enn de så ut…. Med et uvant (for oss) dekke i hallen, en helt ukjent ball-type og spill med keeper, gikk det flere kamper før spillet fikk satt seg.

Men, når det gjorde det så satt det virkelig – i hvert fall for det Røde laget ! Med 5 seiere og 1 uavgjort, samt ingen baklengsmål !!! var det ingen tvil om hvor Europacup-pokalen havnet ! Alle skal ha ros for super innsats, og når Frode scorer med feil ben – kan jo alt skje….Så følgende spillere har nå tittel som Champions League mestere til neste turnering : Frode, Bjørn Christian, Tom Herman, Michael, Reidar, Trygve og resten av laget som ikke var med på turen -> samt John Harald fra Blått !

Hva med det Gule laget ? Etter en grei start raknet det helt … og det var spesielt mye rart i eget forsvar.. Her med slurvete pasningsspill og en dansende keeper (Dag Morten) som hoppet opp og ned i både tide og utide… Merkelig nok hevet laget seg i de 2 siste kampene, og vant disse klart etter at Trond N måtte ut med skade…. Og det endte tilslutt med 2. plass i turningen for det gamle storlaget som er i fritt fall.

Etter premieutdeling og lagbilder, ble vi vist til spa-avdelingen som var booket med eget rom til mat og drikke, samt at det var boblebad, isbad m.m. tilgjengelig for slitne spillere. Etter hvert som mat og drikke gikk ned ble stemningen stadig lystigere, og referenten kan ikke la være å ta med en kommentar overhørt underveis :

  • Svensk spiller til Dag Morten : Fasan vad du är snabb i käften, men det var du inte på banan, där du hoppada upp och ner som en gås !


Uansett, etter noen timer med bading osv… gikk turen tilbake med tog til Halden, og alle kom seg av ved Halden stasjon – slett ikke verst ! Og etter en kort tur innom Grand baren, tok de fleste til fornuft og kom seg hjem i god tid før sengetid.


Kaptein Reidar tar i mot gratulasjoner for seieren !


En stort sett fornøyd gjeng ;-)


John Harald/reservereferent
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline