Referat fra 19. 03.

Postet av Old Boys den 19. Mar 2016

17 oldboysgutter møttes lørdag morgen til intens kamp om poeng, men samtidig til hyggelig sosialt samvær på morgenkvisten.

Etter en miserabel formiddag forrige lørdag var De Blå tilbake på vinnersporet med 15 poeng. De Røde fulgte med 14, men også De Gule sanket anstendig med poeng med 12, til tross for mye uflaks.

Hos De Blå var det denne gangen Bjørge som gjorde seg mest bemerket. Flere «kunstmål», ble servert publikum, og kroppsspråk og væremåte minner om Zlatan. Hvor skal dette ende? Ellers scoret for øvrig Rune et mål som bare han så, uten at noen mistet hodet av den grunn.

De Røde er også inne i en positiv periode. Det mest bemerkelsesverdige her var da Tom-Hermann fintet Kjetil «ut i pølsebua» før han satte ballen i mål. Ellers må det nok også nevnes at Frode stod for dagens, og kanskje vårens, største spolerte målsjanse.

Hva så med det klassiske gule laget? Til tross for manglende flyt var det mye positivt å hente. Trond N. er imponerende fysisk form, og Morten I. leverer også «full pakke». Her skal det kjempes til siste serierunde er avsluttet!

Under kaffen ble som vanlig litt av hvert diskutert, blant annet utenlandsutflukten til gode naboer i Uppherrad 02. 04. Diverse planer i forbindelse med hvordan denne dagen skal skride fram refereres det ikke nærmere om.

Hvem ble så dagens vinner av vinlotteriet? Christian O. ble en fortjent vinner. En allerede velfylt vinkjeller ble dermed ytterligere fylt opp!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline