Referat fra lørdag 12/3

Postet av Old Boys den 12. Mar 2016

Referat fra lørdag 12. mars

Etter en hektisk lørdag har endelig reservereferenten klart å få på plass noen ord etter dagens runde i Tistedalshallen.


19 glade og morgenfriske karer + Ulf møtte opp til ukas høydepunkt i hallen ;-)

Ulf påstar det var 18, men 5+5+6 i tillegg til Yngvar, Jan Egil, Dag Morten og Christian blir da faktisk 20... Når Bjørn N ikke er tilstede går det fort i ball.......


Poengene ble 21 til Rødt, 11 til Gult og fattige 7 poeng til Blått.


Rødt lag var suverene denne lørdagen, og med både Michael og Bjørn Christian på plass så blir det mye bevegelse i laget. Et av rundens store øyeblikk var Tom Hermans mål med flyvende hæl-flikk i stor fart i en av de første kampene, og det fortsatte utover hele formiddagen... og endte da til slutt på hele 21 poeng !


Gult lag startet runden godt og karret til seg nok poeng til å ende opp med 11 poeng. Første kamp må nevnes spesielt da Blått først scoret etter tiki-taka fotball, men Gult lag kommer tilbake og scorer 4 !!!! mål og alle av Morten S ! Et høydepunkt var Morten I's lissepasning til Morten S hvor han da med stor selvsikkerhet setter ballen enkelt i mål !


Hva med Blått lag? Bortsett fra en kjempescoring etter 20 sekunder i første kamp var det helsvart for andre lørdag på rad ! Fotball går jo ut på markeringer, pasninger, mottak, bevegelse med og uten ball, og selvfølgelig scoringer. I dag klarte Blått lag å misse på absolutt alt !! Og da trenger vi ikke å gå dypere innpå det !


Runden ble avsluttet med kaffe og hyggelig prat, og Bjørn Christian kunne fornøyd ta med seg vinflasken hjem etter å ha vunnet lotteriet.


John Harald/reservereferent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline