Referat fra 05. 03.

Postet av Old Boys den 5. Mar 2016

Inkludert tribuneslitere dukket det opp 18 mann på den ukentlige treninga vår lørdag morgen. Denne dagen ble en gul dag. Hele 22 poeng kunne en velspillende gjeng hygge seg med ved kaffen etterpå, og det burde egentlig vært enda flere! De Røde var det også fart i, men det stoppet på 10. Lederlaget i maratonserien, De Blå, hadde endelig en svart dag, og seiersvante talenter måtte tusle hjem som et jumbolag.

De Blå taklet motgangen rimelig bra, selv om Bjørge hadde noen fæle utbrudd midt i motgangen. De Røde forsvarte seg denne gangen bedre, og Reidar viste ingen nåde, verken mot seg selv eller motstandere!

Hos De Gule bør egentlig hele laget nevnes, men når Trond N. er i storslag, har De Gule virkelig noe på gang! Både Trond og Jan F. deler for øvrig prisen for dagens målgivende pasning, med to kunststykker som Morten elegant satte i nettet.

Ellers må Styret (Ulf) nevnes spesielt. Han har gudskjelov ikke vært på noen moderne ledelseskurs, hvor en eller annen «kjendismoromann», med et honorar på 70 000 for en drøy time, driver med såkalt «teambuilding». Nei, her opererer Styret som et opplyst enevelde, og i tillegg er ikke styrelederen redd for å ta i et tak. Hver eneste lørdag koker han kaffe til sine underordnede, og lørdag morgen var han til og med grytidlig ute for å hente Morten ut fra et 50-årslag. Trening er trening! At han dessuten er klok nok til å vite at det er grenser for alt, viste han samme morgen ved ikke å prøve å hente Dag Morten fra samme selskap! Fotballforbundet har helt åpenbart problemer med ledelseskulturen, så det er bare å ta seg en tur til Tistedalshallen en lørdag morgen!

Hva så med vinutlodningen? Tom Herman ble dagens fortjente vinner, etter å ha gjort sitt ytterste gjennom hele treninga.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline