Referat fra 20. 02.

Postet av Old Boys den 20. Feb 2016

Et forferdelig snøvær på morgenkvisten stoppet ikke 22 eldre og aldrende herrer fra å stille til trening lørdag morgen. Også denne lørdagen ble De Blå for sterke, og med 17 poeng endte de klart foran De Gule med 12. De Røde fikk en liten opptur, men med 10 poeng forlot laget hallen som jumbolag nok en gang.

De Blå seiler altså på en medgangsbølge, og de scorer stort på evnen til å kontre. Bjørge er alltid på plass foran mål, og han later som at hver scoring er en selvfølge for ham. Rimelig irriterende å se på!

Hos De Gule gjorde Ulf comeback etter diverse amputasjoner, og han kom absolutt fra det hele med æren i behold. Likevel ble alle bekymret da han fikk noe som lignet på et epilektisk anfall liggende på gulvet, men det var heldigvis bare en spontan reaksjon på alt det Dag Morten foretok seg under spillets gang. Helt konsekvent spilte Dag Morten nemlig ballen til motspillere gjennom hele treninga, samtidig som han aldri var der han burde ha vært!

Hos De Røde var Michael tilbake, og det hjalp noe, selv om jakten på tuneller som vanlig preget spillet for mye. Ellers var Trygve sjuk, men spilte det meste av treninga. Bra tæl!

Helt til slutt var det vinutlodning, og på grunn av at noen, i følge Ulf, har surra og rota, var det plutselig to flasker på gevinstbordet. Frode og Ulf ble to fortjente vinnere.

En påminnelse absolutt helt til slutt: Neste lørdag er det ikke trening. Mange bør ta seg en joggetur isteden!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline