Referat 13.februar

Postet av Old Boys den 13. Feb 2016

Så er vi midt i februar, og på en idyllisk lørdags morgen med lett nysnø, møttes 20 kamerater nok en gang i Tistedalshallen til «fysisk fostring».

De Blå var også denne lørdagen sterkest, med 21 poeng, mens De Gule ikke var langt bak med 19. Verre er det med De Røde, som for andre lørdag på rad endte på kun 4.

De Blå skal ha all ære av innsatsen. Kontringsstyrke og innsats preger laget, og lørdag var i tillegg Espen banens klart beste spiller. Oppførselsmessig var også laget i føringen. Referenten tror egentlig ikke helt at han er i stand til å skrive dette, men rett skal være rett!

Hos De Gule gikk det opp og ned. Så lenge alle ustyrlige elementer på laget hører på lagledelsen, går det bra, men det er jo ikke lett dette med «å lære gamle hester å synge». Svært hyggelig var det at Jan Egil gjorde comeback etter flere års fravær, og selv om han tuslet rundt i noen gummisko fra 50-tallet, presterte han til og med å score et mål.

De Røde er et underlig lag, som slett ikke spiller så verst i perioder. Likevel blir det lite poeng ut av det, kanskje først og fremst fordi det ikke finnes noen planlegging når det gjelder forsvarsspill. Et positivt trekk er likevel at Reidar ser ut til å ha funnet tilbake til sitt gamle jeg, og det sier ikke lite.

Under kaffen var det stor stemning, og dagens «gladgutt», John Harald, fikk æren av å trekke dagens vinner av vinutlodningen. Trygve ble den heldige, og han trengte, ut fra dagens poengfangst, absolutt en oppmuntring.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline