Referat fra lørdag 19. desember

Postet av Old Boys den 22. Des 2015

Inkludert Styret, referent, langtidsskadde og spillere, var 20 mann på plass på den siste treninga før julekvelden lørdag morgen i Tistedalshallen. Etter jevne og tette kamper var det klassiske gule laget best da det hele skulle telles opp, med 16 poeng. Det blå lederlaget slet seg til 13, mens De Røde surret for mye og endte på 11.

Styret (Ulf) vakler nå rundt på to krykker, og han har vært nødt til å delegere arbeid til yngre krefter når det gjelder opplåsing, kaffekoking og tilrettelegging. Lørdag morgen fungerte plutselig ingenting. John Harald kom 45 minutter for sent, og uten iherdig innsats fra Bjørge og referenten, hadde det sett stygt ut for morgenkaffen. John Harald mente nemlig at nå hadde han gjort sitt(!) og satte seg rett ned. Helt uakseptable «fjortistendenser»!

Etter hvert kom vi i gang med kampene, og det var flere som utmerket seg positivt. Jan S. stod for dagens målgivende da han med hodet serverte ballen på hodet til Bjørge, som elegant satte den i nettet.

Ellers var Trond N. rene turboen for De Gule. Han har begynt å trene systematisk på Family, og dette har virkelig gitt kjappe resultater. For øvrig hadde det gule laget to lagledere, representert ved Styret og referenten. Det fungerte aldeles utmerket, noe dagens seier understreker.

Hos De Røde var ikke humøret helt på topp. Bjørn Christian angrep målstengene da verden gikk ham imot, og Trygve var mest opptatt av å passe på lagkameraten Tom Hermann. Langtidsskadde Reidar er imidlertid snart tilbake, og da blir det nok sving på sakene.

Under kaffen var det som vanlig mye viktig å ta opp. Uansett om man har lyktes ute på parketten eller ikke, er alle (også John Harald!) i humør og i stand til å le av seg selv.

Derfor har vi sannsynligvis et av de fineste fotballmiljøene i hele kommunen!

God Jul til alle «oldboysere»!

2. juledag er det trening med mat og drikke etterpå!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline