Referat fra lørdag 5. desember

Postet av Old Boys den 13. Des 2015

Selv om det var en usedvanlig vindfull og mørk morgen, møtte 19 mann til trening og sosialt samvær i Tistedalshallen lørdag morgen. Etter en svak start, ble De Blå bare bedre og bedre og endte på 18 poeng. De Røde fikk problemer på slutten av treninga, og laget var slett ikke fornøyd med 13. Samme poengsum oppnådde nemlig De Gule, og akkurat det var vanskelig å svelge for et rødt lag som etter hvert har fått antydninger til primadonnanykker!

De Gule var svært fornøyd med egen innsats denne lørdagen. Tatt i betraktning at laget fikk låne en febersyk (minst 41 grader!) John Harald, og at en av veteranene våre straks skal amputere en vital kroppsdel, bør alle med tilknytning til dette klassiske laget være fornøyde. Strøken oppførsel og positiv grunnstemning gjorde også at det hele ble en hyggelig formiddag for lagledelsen. Et lite skår i gleden var likevel at John Harald satte seg hos de blå i pausene mellom kampene – med den gule drakta på. Helt hårreisende!

Ellers var det mest oppsiktsvekkende som skjedde denne gangen to svidde målsjanser som ikke lar seg beskrive. Torfinn hos De Blå stod for den ene, mens Yngvar fra rødt lag misset noe som nærmer seg verdens største sjanse gjennom alle tider!

En humørfylt kaffestund satte som vanlig punktum for ukas høydepunkt. Christian O. smilte lurt da han vant vinutlodningen, sikkert også fordi han faktisk spilte fem minutter for De Gule etter langvarig skadeopphold og markerte seg umiddelbart med en målgivende!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline