Referat 30. oktober

Postet av Old Boys den 30. Okt 2021

I høstmørket denne lørdags morgenen møtte det opp 15 blide old boysere + Dag Morten og Jan Egil, og de to sistnevnte diskuterte faktisk hvem av de to som var den snilleste spilleren tidligere i karrierene!!! ALLE som har sett begge i noen kamper forbinder ingenting og absolutt ingenting som har med snillisme å gjøre der !!

Poengene i dag ble 15 til Gult, 12 til Rødt og 11 hederlige poeng til Blått lag.

Gult lag vant runden, men er i søkelyset til Norges fotballforbund etter en usedvanlig stygg episode av Jan F på slutten av en av kampene. Dommersjefen i Norges fotballforbund, Terje Hauge, er kontaktet og det forundrer ingen om det blir kraftige reaksjoner i ettertid. Selv om Jan F tydelig formidlet at han kun hadde laget 1-ett eneste frispark på 10 år, og tillegg beskylder referenten for å lage opptil flere frispark hver gang! Makan ! Ellers var det utrolig artig å se Kjetil slite litt i starten, hvor han heller ikke klarte å lure referenten på baken med en av sine mange finter…… Men, som vanlig når Kjetil får «positive» tilrop så skjer det et eller annet…. og han briljerer med både knallpasninger til Morten som scorer, og scorer selv flere «classy goals».  Var også artig å se Jon Petter svømme rundt på parketten etter å ha snublet i noen bein hos motstanderen 😉 For øvrig, èn spiller (nevner ikke navn) på laget nevnte flere ganger under runden at det lukta fryktelig sterkt Cognac...., som ingen andre forstod, men det viste seg å være fra spillerens egen munn....... 

Hos Rødt, med Henning J som ny spiller, ble det en helt grei dag på jobben. Men poengene kom ikke uten stygt spill her heller…. Reidar på etterskudd mot Kjetil hvor han klinker til mot ankelen og ikke forstår hvorfor i det hele tatt noen snakker om frispark? Ellers var Anders i kjempehumør, etter seieren til A-laget borte mot Ås i går og plassen i 4. div til neste år er sikret 😊, og det ble scoret flere mål etter flott angrepsspill hvor Bjørge fikk æren av å putte mange av de i mål.

Hos Blått lag var det igjen Jarle og Espen som sørget for poeng med flere mål, og i dag må Tom Hermann spesielt nevnes som en knall-keeper med mange super-redninger. Ikke umulig at han havner mellom stengene på siste A-kamp mot Selbak….. Anders var i alle fall imponert!  Et annet høydepunkt var når Jarle drar av nesten hele det Gule laget (3-4 stk) slik at de faktisk sitter på parketten med fliser i baken, og han fyrer av ett skudd – dessverre rett på utsiden av mål…. Uansett, et minne for hele helgen 😉

 

Som vanlig ble runden avsluttet med gode samtaler, kaffe og bestemannspremien gikk til Dag Morten som ikke spilte!

 

Avslutter med et legendarisk sitat fra Nils Arne Eggen under forberedelser til Mesterligakamp på Lerkendal som varte noe lenger enn mange av spillerne ønsket…..:

Mini: Kan vi ikke avslutte treningen, jeg har vært her siden kl. 12!

Eggen: Hold kjeften på deg, Mini. Jeg har vært her siden 1960!

 

God helg !

John Harald / Referent – på prøve0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline