Til alle spillere, trenere og foreldre.

Postet av Tistedalens TIF den 29. Mar 2020

Hei alle spillere, trenere og foreldre!

Håper det står bra til med alle i den vanskelige koronasituasjonen

Her kommer en liten oppdatering fra TTIF Fotball.

Alle baner er stengt for aktivitet, men vi i organisasjonen jobber videre slik at alle får et best mulig tilbud når vi starter opp igjen.

Endelig er alt av lys på plass på kunstgresset. Selv om vi kanskje ikke får bruk for det før til høsten igjen, er det godt å vite at det er i orden

Vi har også gått til innkjøp av to 3`er baner med vant og mål. Disse kan alle små lag benytte seg av både ute- og innendørs.

Vi tror dette innkjøpet vil bidra til mange artige treninger for de yngste medlemmene. Her kan vi blant annet lage mange herlige interncuper. 

Gressbanene er både kalket og gjødslet. Vi skal ha minst like bra gressbaner som i fjor

Vi skal prøve å få ryddet ballrommet. Og spesielt rydde i alle skapene som ikke blir brukt. Vi håper alle trenere som har skap, kan gi beskjed til Tor Håkon hvilken kode de har  - så vi får registrert dette. De skapene vi ikke har kode til, vil vi klippe av å kjøpe nye låser til.

Årboka er også nå trykket ferdig og står i Tistedalshallen. Det er bare å hente for de som vil ha. Kan hende hallen er stengt - så bare si i fra, så kan vi få lagt de ut.

Klubben må ha hjelp av alle dere foreldre i år til å hjelpe klubben i en vanskelig periode.

Vi har sendt ut treningskontigenten. Selv om det blir noen måneder uten trening, skal vi gjøre det vi kan for at alle skal bli fornøyde. Vi håper alle medlemmene forstår at klubben i denne vanskelige situasjonen trenger de inntektene vi kan få. Og at ingen derfor vil kreve treningsavgiften tilbake.

Vi skulle hatt Maximat-dugnaden i påsken. Den forsvant dessverre for oss, men vi har fått mulighet til å få den igjen senere i år.

Vi har også Salvasalg i år. Det starter første uka i mai. Vi håper situasjonen har normalisert seg mer da. Spillerne må selge sokker for 750 kroner hver. 

Dette er en klubbdugnad vi er helt avhengig av for å oppretholde et godt tilbud til alle våre medlemmer.

Vi jobber også med kiosken slik at den skal være åpen på alle hjemmekamper i år. Vi jobber med kiosklister slik at lagene får ansvaret for hver sin uke.

Kjenner du noen andre som kan bidra i kiosken? Gi i så fall beskjed!

Vi jobber med speaker til både herre- og damelaget i år. Er det noen som har lyst og mulighet, er alle hjertelige velkomne til å prøve.

Vi kommer også til å opprette egne lagkasser igjen. Inntektene blir gjennom loddsalg som går rett tilbake til respektive lagene. Lagene kan bruke lagkassa til hva de vil, enten det er pizzakvelder, innkjøp av like treningsdresser eller cuper. Inntekter til lagkassene vil vi trolig starte med å jobbe med til neste år, fordi situasjonen ble som den ble i år.

Vi jobber nå for fullt med Femsjøcupen 2020. Vi krysser fingrene for at det i august er kontroll på pandemien og at alle TTIF-foreldre setter av siste helgen i august. 

Målet er jo å lage verdens beste Femsjøcup. Da trenger vi dere med på laget.

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med meg, Torfinn.

 

Vil med dette ønske dere alle en god påske. Ta vare på hverandre og støtt hverandre!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline