Tistedal stadion stengt, her kan du sjekke hvordan du kan trene hjemme!

Postet av Tistedalens TIF den 15. Mar 2020

Tistedal Stadion er stengt

 

I disse tider med koronavirus ønsker vi ikke at Tistedal Stadion skal bli et samlingspunkt for barn og unge i området, og vi har derfor besluttet å stenge hele anlegget.

Vi skal være med på den felles dugnaden for å bremse og forhindre denne smitten. Vi ber om at våre medlemmer, og alle som holder til rundt Tistedal Stadion, om å respektere dette. Det skal ikke være noen form for aktivitet på våre baner frem til annen beskjed kommer. 

 

Hvorfor? 

I henhold til folkehelseinstituttets anbefalinger ønsker vi ikke at mange mennesker skal samles på et sted, selv om det er utendørs. Det er kanskje ikke slik at Covid-19 utgjør noen umiddelbar fare for akkurat deg, men samtidig kan du allikevel bli en smittebærer som utgjør en fare for spesielt eldre og andre med helseutfordringer fra før av.

 

Hvor lenge? 

Foreløpig holder vi stengt ut april. Denne siden vil bli oppdatert dersom stengingsperioden skulle forlenges.

 

Hva kan jeg gjøre for å holde meg i gang?

Vi har kontaktet Kjetil Andreassen, idrettsfaglærer og fotballtrener med UEFA A-lisens. Han driver nå KBAndreassen Coaching.

Han har utarbeidet to egentreningsplaner som våre spillere kan benytte. Dette har Kjetil gjort som en del av den felles dugnaden, og med et ønske om å hjelpe oss i TTIF. Samtidig ønsker vi å poengtere at vi ikke under noen omstendighet ønsker at dere samler dere for å gjennomføre dette. Skal du trene, så tren alene, eller med maksimalt én til to andre. Vurder dette fortløpende i henhold til nyhetsbildet, og avlys treningen dersom du får beskjed om å holde deg inne. 

Egentreningsplanene finner du i her for aldersbestemt og her for junior og senior. 

Lillestrøm Sportsklubb har også laget fine egentreningsplaner som du finner her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline