Referat fra 07. 03.

Postet av Old Boys den 7. Mar 2020

17 morgenfriske og humørfylte oldboysgutter, født på 50-, 60-, 70- og 80-tallet, var nok en gang på plass tidlig om morgenen lørdag morgen for å kjempe om viktige poeng i kampen om årets seriemesterskap. Da alt var over, hadde De Røde spilt seg til 16 poeng, De Blå 15 og De Gule bare 7. Dermed økte rødt lag ledelsen til 16 poeng på maratontabellen.

Rett bør være rett: De Røde var kjempegode denne formiddagen. Laget møtte med alle støttespillerne, og alle, også Michael, spilte godt i forsvar. Frode stod nesten alle kampene i mål, og han er jo keeper. Han slapp ikke inn ett eneste mål mot gult lag. Han har stått over noen treninger på grunn av at han overanstrengte seg på sirkeltrening, men lørdag ble han helt avgjørende. Han stod også i mål for blått lag, som bare møtte med 3 spillere, og dermed ble plutselig også den gjengen vanskelige å score mot.

I tillegg hadde rødt lag det man kaller flyt. Bjørge scoret for eksempel fra helt død vinkel med hodet, og lokale historikere sier at han ikke har headet ballen i mål siden han hadde pannelugg, og det er jo en stund siden.

De Blå hadde som nevnt bare tre spillere, og noe av forklaringen på det var at Trond E. på vei fra Kapp, opplevde at det ene dekket eksploderte på motorveien. Det gikk bra med Trond, og han kommer garantert sterkt tilbake. Jarle var hjemme med sykt barn, men til gjengjeld var John Harald tilbake på plass, etter å ha mishandlet sin egen rygg ved å prøve å kjøre ned de samme løypene som Kjetil Jansrud pleier å bruke, et eller annet sted i Mellomeuropa. Han klarte seg periodevis bra, selv om han etter sigende ruget på en lyskestrekk!

De Gule hadde store forhåpninger før trening, men det hele gikk rett og slett skeis! Sjanse på sjanse ble spolert, samtidig som keeperspillet ikke var stort å skrive hjem om. Jon Petter ble trøstet etter en forferdelig brøler, men alle vet jo at de aller verste keepertabbene aldri blir glemt!

Ellers kunne mye vært nevnt om oppførselen innad i laget, men referenten avstår og velger å gi involverte parter en ny sjanse til å oppføre seg som voksne neste gang.

Hva så med vinlotteriet? Kjetil ble den glade vinner, og han trengte litt oppmuntring etter å opptrådt som saltstøtte to ganger som keeper, noe han sikkert ergrer seg over, i hvert fall fram til tirsdag.

God helg til alle!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline