Referat fra 08. 02.

Postet av Old Boys den 8. Feb 2020

Snøen har forsvunnet, men det som forhåpentlig aldri forsvinner, er oldboystreninga i Tistedalshallen på lørdagsmorgenene. 16 kamerater var i alle fall på plass lørdag, og De Røde slo tilbake fra forrige gang med 18 poeng og seier. De Gule, på en ikke helt vellykket dag rent spillemessig, endte på 14, mens De Blå spilte og spilte, uten å score. Dermed ble det bare 7 poeng å reise hjem med.

Hos De Blå er nå Espen skadefri, og det betyr at De Blå blir vanskeligere å ha med å gjøre utover våren. Tom Hermann løp også mer enn på lenge, mens Jarle fortsatt knurrer og hveser når verden går ham imot. Bjørn Christian er som regel en vennlig og sympatisk fyr, men lørdag presterte han å tuppe til referenten i bakenden. Hvorfor det? Referentens naturlige beskjedenhet forhindrer ham å nevne at han lurte Bjørn Christian trill rundt, og det er forståelig at slikt tar på psyken.

De Gule stilte med 8 spillere, og manglende selvinnsikt forhindret Dag Morten fra å sette seg litt oftere på tribunen. Mot slutten av treninga ble det litt dramatisk, da Ulf dømte frispark etter å ha påstått å ha fått et tråkk på høyrebenet. Ingen andre så at dette skjedde, men slik er det: Når Ulf sier at han har blitt utsatt for farlig spill, så er det frispark! Ellers er det hyggelig at Trond N. av og til på nytt deltar på treninga. Han er ikke helt seg selv ennå, men lørdag hadde han tendenser til å være positiv og oppbyggelig mot de andre på laget. Dette har jo alltid vært hans store styrke! En som bare blir bedre og bedre, er Jan i mål. Han tar nå alle skudd, bare han slipper å bøye seg.

Reidar var på plass igjen på rødt lag, og dermed ble det verre å score for motstanderen. Michael glimtet også til, blant annet med en herlig lobb fra 30 meter som dumpet inn i nettet. Anders og Bjørge spilte også bra, og kanskje er det slik Bjørge påstår, nemlig at det å syte og klage på medspillere (les Michael) viser at Bjørge er en skikkelig vinnerskalle!

Hvem ble så dagens glade vinner av vinlotteriet? Nok en gang var det Kjetil som kunne smile lurt etter trekningen. Vel fortjent. 

Helt til slutt må nevnes at den 15. og 22. februar blir det ikke trening. Det betyr at spillerne på gult lag skal trene individuelt, mens de andre lagene skal ta helt fri, samtidig som de skal sitte i sofaen og spise sjokolade.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline