Referat fra 11. 01.

Postet av Old Boys den 11. Jan 2020

Alle våknet til en gråkald og vindfull lørdagsmorgen, men hva gjør noen av oss med slikt? Svaret er selvfølgelig å dra til Tistedalshallen så fort som mulig, og det gjorde 21 ambisiøse og godt trente oldboysgutter også denne morgenen. Seriespillet gikk selvsagt sin gang, og De Gule (det klassiske laget) viste seg fra sin beste side og grafset til seg 20 poeng. De Blå holdt seg på ærbødig avstand med 11, mens serieledende rødt lag ble sist med bare 9. Dermed er De Gule på skuddhold av De Røde (se tabell). Kan dette bli spennende ut over våren?

De Røde manglet Michael, og det ble tydeligere og tydeligere i løpet av treninga. A-lagstrener Anders skjøt og skjøt, men skuddene hadde hele tida retning mot høyere himmellag, og det blir det lite poeng av. En honnør skal Bjørge få, for denne gangen oppførte han seg uklanderlig, også når verden gikk ham imot.

De Blå var fikse og raske, men strevde som vanlig med forsvarsspillet. Dagens blåing var utvilsomt Bjørn Christian, som i fin scoringsposisjon snublet i egne ben og skrek på straffespark. Noe lignende har bare Jan Solheim fått til, for omtrent 7 år siden!

De Gule møtte med hele 9 mann, og av en eller annen merkelig grunn ble det lite spilletid på referenten. Trond N. var endelig tilbake, og han gjennomførte på en fornuftig og teknisk sett fullkommen måte. I tillegg var han hyggelig og grei, noe han ikke alltid var før skaden satte ham ut av spill. Dagens kommentar hadde Kjetil, for han uttalte at å få tilbake Hans Petter (har vært mye på høydetrening på fjellet) var det det samme som å få tilbake Messi! Ulf fortjener også ros for innsaten. Han vant en haug med dueller, og slo nesten ikke bort ballen til motspillere. I tillegg skulle han plutselig begynne å slå i hjel fluer,som bare han så, midt under kampen. 

Som vanlig avsluttet vi med kaffe og sportslige oppsummeringer. Det ble også loddet ut tre vinflasker, og vinnerne ble Kjetil, Frode og Torfinn. Ellers er det viktig å merke seg at det 15. 02. ikke er trening. 

God helg til alle, og ikke overdriv egentreninga i uka som kommer!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline