Referat fra 26. 12.

Postet av Old Boys den 26. Des 2019

2. juledag er fotballdag for oldboysgjengen, og 18 kamerater var på plass i Tistedalshallen tidlig torsdag morgen, for øvrig årets siste trening, da det er avlyst førstkommende lørdag.

Hele høsten har det ofte vært jevnt mellom lagene, og slik var det også denne gang. Blått lag slo til med 14 poeng, mens rødt og gult fulgte med 13 og 12. 

Tor Finn var på plass igjen etter noen ukers pause, og han slo til med to flotte scoringer for blått lag. Ellers imponerte Espen i mål, blant annet da han “lå rett ut” og reddet et farlig skudd mot slutten av treninga. Imponerende var også John Harald, tatt i betraktning at han for 14 dager siden var med og fikk et helt bryggeanlegg over stortåa. Ikke mange har samme pasningskvalitet med frisk og brukket tå!

På rødt lag imponerte Anders med en underskrudd lobb fra 33 meter som gikk rett i mål. Jan F. stod i mål for rødt når han ikke spilte kamp for gult, og det er ingen tvil om at han var helt avgjørende for de 13 poengene.

Gult var hardt rammet denne lørdagen med Hans P. liggende hjemme med influensa, og Morten med sterke ettervirkninger etter en muskelbrist for 14 dager siden. Bedre ble det ikke da Ulf slo opp en strekkskade etter bare to minutters spill. At dette var alvor, var det ingen som var i tvil om, for han forlot parketten med noen fæle vræl, og resten av treninga satt han på tribunen og oppførte seg, sammen med den tidligere representanten for lov og orden, Dag Morten, svært dårlig. Hvem det gikk ut over? Først og fremst referenten, som konstant var en fare for eget lag hele treninga gjennom. 

På gult lag skal ellers Kjetil ha ros for stor innsats og høyt ferdighetsnivå. Som Anders på rødt lag serverte også Kjetil et teknisk mesterstykke ved å lobbe ballen over keeper og i mål fra 34 meters hold.

Til slutt var det selvfølgelig kaffe, og tradisjonen tro ble det loddet ut 15 flasker på siste treningsdag. Her slo guttungen Jarle til ved å vinne tre flasker. Det er også en fornøyelse å sende en melding til Trond E. på Toten om at han har vunnet to flasker.

Kona til Reidar skal også ha en egen skriftlig juleblomst, for Reidar hadde med kringle, noe han sikkert ikke har bakt sjøl.

Dermed er fotballåret slutt, men seriespillet fortsetter selvfølgelig i 2020. Godt nytt år til alle!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline