Referat fra 07. 12.

Postet av Old Boys den 7. Des 2019

Det lakker mot jul, og julebordsesongen konkurrerer mot mer helsebringende aktiviteter, slik som oldboystrening tidlig på lørdagsmorgenen. Likevel dukket det opp 15 spillere, og etter hvert Trond N. og Trygve, og seriespillet kunne gjennomføres på en friksjonsfri måte. De Røde var tilbake på vinnersporet med 16 poeng, mens De Blå og De Gule fulgte bra opp med 13 og 9.

De Røde møtte med kun 3 spillere, men fikk leie referenten fra gult lag, og guttungene på rødt lag skal ha ros for hvordan de tar imot eldre folk på besøk. Reidar spilte ballen til referenten flere ganger, og Michael og Anders var hyggelige i hver pause! Dagens mål hadde Michael, da han fra 60 meters hold straffet keeper John Harald, som ikke overraskende var på bærtur.

De Blå spilte bra, og Jarle og Espen var leie å komme ut for. Jarle har riktig nok vent seg til å jamre seg til frispark, uten at noen har vært noe særlig nær ham. 

De Gule var mannskapsmessig noe svekket da Kjetil var på prateseminar om fotballens mysterier i Oslo, og da referenten i tillegg ble utleid, hadde det sin resultatmessige pris. Hans Petter opererte nok en lørdag som spiss, noe han mot alle odds faktisk klarer ganske bra. Verre er det med respekten for eldre, for i garderoben etter treninga fortalte han referenten at referenten er mye bedre når han spiller på et annet lag enn De Gule. 

Ellers skulle Morten plutselig fyre av et langskudd, noe som førte til en saftig lyskestrekk. Dette var ille for gult lag, som trenger alle under 60 i slag.

Helt til slutt var det selvfølgelig kaffe, og som vanlig kom det kommentarer som ikke kommer gjennom sensuren. Ulf hadde en dag da han delte ut mye ris til omgivelsene, og da går det virkelig unna. Derfor er det en glede å minne om at før han går hjem for å se på ski, må han ta med seg kaffekoppen ut på kjøkkenet og skylle den!

Hva så med vinutlodningen? Trygve ble dagens vinner, noe alle satte pris på.

En liten påminnelse helt på tampen: Lørdag 21. 12. er det ikke trening fordi hallen er opptatt. 

God helg til alle!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline