Referat fra 30.11.

Postet av Old Boys den 30. Nov 2019

På en fantastisk fin vintermorgen møttes vi igjen for å kjempe om nye poeng på parketten i Tistedalshallen. 6 mann (inkl Trond N) fra gult, 4 blå og kun 3 røde var i aksjon. Julebord og jobb er noen av "unnskyldningene" for ikke å møte opp, men hovedreferentens grunn til fravær går rett inn på førsteplass over merkelige grunner til ikke å møte opp - hjemme for å passe svigersønn!!!

Lagleder på blått, John Harald, sendte melding om at han hadde stått opp kl 09.10... totalt mangel på karakter.

Uansett, trening ble det, og mange fikk seg en god økt i og med at rødt og blått lag hele tiden måtte ha inn vikarer for å fylle opp laget.

De gule, med Kjetil og HP i spissen var virkelig i slag i dag. I Morten sitt fravær vikarierte HP som spiss hos de gule, og det resulterte i mange flotte mål og kombinasjoner. 

Til og med Ulf var med opp i angrep flere ganger, og etter uttallige skuddforsøk i hytt og pine så fikk han til slutt satt inn et mål. 

Dagens høydepunkt var allikevel når HP og Kjetil kom 2 mot 1 mot blått. Kjetil kom på en overlapp mot høyre, HP satt også fart mot høyre og det hele endte med at det så ut som begge var på vei ut av hallen.

Blått og rødt hadde en del utfordringer med nye innlånte i hver kamp. Det gikk som det måtte gå og gult lag ble dagens vinner med hele 27 poeng, rødt fikk 11 og de blå kjempet seg til 5 poeng.

Avslutningsvis rundet vi som vanlig av morgenens økt med kaffe, diskusjoner og vinlotteri. Undertegnedes navn ble trukket opp av koppen, og jeg kunne reise hjem med en flaske vin :)

Reservereferent Frode 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline