Referat fra 23.11

Postet av Old Boys den 23. Nov 2019

19 mann stilte til trening og sosialt samvær lørdag morgen. Dag Morten var der kun for å kaste glans over arrangementet, og det klarte han bra, selv om han er smittet av dagens folkesykdom som går ut på å sitte og glane inn i mobiltelefonen når man er sammen med andre!

Sportslig ble dagen nok en triumf for De Røde med 22 poeng. Det ungdommelige laget utklasset både blått og gult lag som fulgte med 10 og 7. 

De Røde leder nå serien klart, og guttungene, hvor ingen er over 60, ser i øyeblikket uovervinnelige ut. I Frode og Bjørge har laget to gode keepere, noe som er et stort problem for gult og blått. Samtidig spiller Reidar som en gud i forsvar, mens Anders og Michael er giftige framover. Likevel: Overmot står for fall. Både Michael og Bjørge har tunnelsyken, noe alle som har spilt fotball forstår hva er. Slike spillere tåler sjelden blåmandager, og disse dagene kommer, bare vent!

De Blå stilte plutselig med 8 mann, og en av dem var Trond E. som kom reisende fra Kapp på Toten. Han måtte finne seg i å bli belært av guttungen Jarle, som riktig nok på en pen måte informerte Trond om at han gjerne kunne spille en enkel pasning uten å stå tre minutter og tenke seg om. Ellers stod Bjørn Christian en kamp i mål, og alle i hallen fikk se noen underlige krumspring med katastrofale følger. Av lagkameratene fikk han høre at han var verre enn en av keeperne til gult lag, av hensyn til vedkommende vil ikke referenten nevne hvem.

De Gule var egentlig litt uheldige denne formiddagen. Seks treff i stolpen, de fleste fra Kjetil, vitner om at ikke alt var helsvart. Referenten slo for eksempel til med nok en kanonscoring. Et klokkerent treff førte ballen inn i nettet,og der keeper ikke hadde mulighet til å skjønne hva som hendte rundt ham. Samme referent hadde ikke noen stor dag i mål, men hans gode venn Ulf viste en helt annen klasse. Han slengte seg etter et kanonskudd nede i høyre hjørne, og alle var enige om han minnet om en grasiøs villaks i gytetida! Dessverre skjønner han ikke selv hva som er best for laget, så etter referentens kanonscoring måtte referenten nok en gang gå i mål, med den følge at målene nok en gang rant inn. Her må det nok et styremøte til, for slik kan det ikke fortsette!

Så var det kaffe til slutt, og som vanlig stod stemningen i taket da dagens hendelser skulle fordøyes. Kjetil ble dagens vinner, og dermed fikk han en fortjent trøstepremie etter alle stolpetreffene.Helt til slutt kommer en spesialmelding til De Røde: Michael må jobbe alle lørdager før jul, og de andre må på julebord alle fredagene. Det er håp i hengende snøre, folkens!

Bj. N.

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline