Referat fra 16. 11.

Postet av Old Boys den 16. Nov 2019

Så var det lørdag igjen, og 18 kamerater var på plass i Tistedalshallen for å oppleve ukas høydepunkt. Morten, Styret (Ulf) og referenten var som vanlig på plass ved sjutida, men sistnevnte hadde prestert å glemme igjen fotballsko hjemme, og måtte ta seg en ekstratur til Klepperveien. Styret uttalte med en gang at det fikk være måte på, og at referenten ikke har mye å gå på i ukene som kommer!

  Da alt var over, stod De Røde igjen med 15 poeng. Ikke langt bak var De Blå og De Gule med henholdsvis 13 og 12. Med andre ord var det tett og jevnt, med mye godt spill fra alle lagene.

De Gule hadde bare 5 spillere denne formiddagen, og både ung og gammel måtte spille hele tida. I forsvaret medregnet keeper manglet det ikke rutine, for til sammen er Jan F., Ulf og referenten 194 år! Morten og Kjetil gjorde en overjordisk innsats, og periodevis ble de mer ungdommelig pregede lagene fullstendig utspilt. Dagens fineste mål hadde for eksempel et forspill med 26 pasninger, før Morten avsluttet med å hamre ballen opp i krysset. Det må også nevnes at referenten scoret sitt første mål for sesongen, en suser uten sjanse for keeper. 

De Blå kom sterkt mot slutten, men ellers var det mye rart. John Harald tror han er god i mål, men presterte å slippe inn et løst frispark fra 27 meters hold. Trond N., som er en god kamerat av John Harald, og også en kløktig lagleder for gult lag mens han er skadet, var ikke i tvil om at John Harald heretter må kalles “Sila”.

De Røde kom også sterkt mot slutten, og avgjorde dagens serierunde med seier mot gult lag i dagens siste kamp. Anders ble matchvinner kort før slutt, etter å ha kvittet seg med markeringen referenten febrilsk prøvde å fullføre. Dermed ble Anders nok en gang blid, slik han pleier å være, etter å ha skutt absolutt alle andre steder enn i mål tidligere på treninga. 

Under kaffen til slutt ble mye forskjellig tatt opp, men det går jo en grense for hva som kan settes på trykk. Uansett ble Trond N. dagens vinner av vinlotteriet, noe alle syntes var hyggelig. Særlig gult lag gleder seg til han er tilbake på parketten!

God helg til alle!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline