Referat fra 09. 11.

Postet av Old Boys den 9. Nov 2019

Det er neppe noe vakrere sted enn Tistedalshallen ved Femsjøens bredd en tidlig lørdagsmorgen i november, når nysnøen har falt, og 18 spillere er på vei inn i den flotte idrettshallen. Ikke rart at humøret er på topp, selv om klokka bare er sju. 

Slik er det, og slik var det også på lørdag. Trond N. var savnet, og det holder ikke å ikke møte opp fordi man er trøtt, selv om man bare er observatør. Dette var Styrets (Ulfs) klare konklusjon.

Uansett ble dagen en drømmedag for det gule laget, som var klart best med 20 poeng. Serielederen, De Røde, fulgte med 12, mens De Blå på en mirakeløs måte skrapte sammen 7.

Hos De Blå fortjener Espen en ekstra blomst. Han har vondt i bena, og det er slett ikke noe pent syn når han beveger seg rundt på parketten i urent trav. Likevel holder han ut, og han greide til og med å score lagets eneste mål denne formiddagen. 

De Røde møtte med bare fire spillere, og dermed ble referenten utleid for anledningen fra De Gule. Det var forstemmende for referenten å se hvor ivrig gult lag var for å få gjennomført denne avtalen. Hvordan slo dette så ut? Halvveis i treninga fikk referenten beskjed om å gå i mål, det var med andre ord bedre å spille med en halvskadet Bjørge ute, enn en frisk og opplagt referent. Sånn er livet!

De Gule hadde en meget god dag, selv om forspilte målsjanser preget noen kamper. Kjetil fikk opp farten, og det sier ikke lite. Dagens dramatiske øyeblikk var da Ulf lagde straffespark, uten at han var enig i det. Argumentet var at en situasjon i slutten av oktober var mye verre, uten at det ble straffe da!

Ellers preger gule spillere også spillet rundt hele arrangementet. Morten sørger for spilleklare baller, samt har stålkontroll på det finansielle og kaffekokingen. Dag Morten forlater alltid lagkameratene en halvtime før det er slutt for å slippe yngre krefter til, samtidig som han setter i kaffekontakten inne i kafeen. Jeg kunne nevnt mer enn dette, men det er måte på alt. 

Hva så med dagens vinutlodning? Tom Hermann, som nå begynner å finne igjen formen, ble dagens glade vinner, noe alle syntes var hyggelig. Dermed dro alle hver til sitt, men referenten traff umiddelbart John Harald og Frode nede på Kringla, der de fikk overtalt betjeningen til ikke å selge ham usunne kaker.

God helg til alle!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline