Referat fra 02. 11.

Postet av Old Boys den 2. Nov 2019

21, i egne øyne talentfulle ringrever, var lørdag morgen på nytt på plass i Tistedalshallen for å kjempe om poeng, men også for å få sjansen til å oppføre seg så dårlig som man lyster. En gang i uka må vel være greit for alle og enhver!

De Røde var tilbake på vinnersporet med 19 poeng, mens det klassiske gule laget fulgte godt opp med 15. Forrige ukes soleklare vinnere, De Blå, endte med ynkelige 5 poeng, og dette er nok en gang et eksempel på at noen trær ikke tåler å nærme seg himmelen.

Hos De Blå var Trond E. på besøk fra Kapp på Toten, men han var helt klart preget av overtrening, og ballen ble slett ikke hans beste venn. Jarle, som ellers er noe av det mest sympatiske som går i to sko, var sterkt preget av motgangen, og han brukte kroppen sin på en i overkant voldsom måte. Dermed har han nå også tilnavnet Rambo. 

De Gule spilte bra, men som i andre topplag i Europa, er det bare det beste som er godt nok. Referenten slapp inn to mål, og da brøt helvete løs. Hans Petter, heretter kalt “Sinna- smurfen”, slaktet den eldre mannen på en nådeløs måte, samtidig som Ulf, som i mellomtiden hadde fått problemer med lysken, gjorde alt han kunne for å tråkke kameraten sin ned i søla!

Ellers skal Kjetil ha ros for mange fikse mål, og Morten tok som vanlig mer i enn han egentlig orker.

De Røde var glimrende, selv om Frode hadde en beksvart dag. Anders, med påklistret nr. 10 på ryggen, lagde flotte mål, og Bjørge vartet opp med to delikatesser som ingen trodde han var i stand til å servere. Michael hadde primadonnanykker, men i siste kamp for dagen viste han hva han egentlig kan. I det hele tatt virker dette laget farlig godt, men det er jo lenge til mai.

Så var det kaffe helt til slutt, og vi oppsummerte på sedvanlig vis diverse høydepunkter ute på parketten. Bjørge fulgte opp den sportslige medgangen med å bli dagens glade vinner av vinlotteriet. Dermed ønsker referenten alle god helg videre, og oppfordrer alle under 60 til å sitte helt rolig i sofaen fram til neste lørdag!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline