Referat fra 12.10.19

Postet av Old Boys den 12. Okt 2019

Sent fredag kveld tikket det inn en melding fra vikarreferent John Harald om at hverken han eller sjefsreferent Bjørn hadde til intensjon å møte opp på dagens old boys trening. Gudene vet hva som kan være såpass viktig at det prioriteres foran den, men vi gjør alle noen merkelige valg innimellom...

Sist det ble forsøkt å overlate ansvaret for referatskriving til undertegnede så gikk det som kjent ikke så bra, så vi gjør et nytt forsøk i dag :)

17 mann inkludert Trond N og Trygve møtte opp, og fikk se at dagens trening startet med et smell da Ulf gikk rett i angrep og hadde en målgivende og en fatal bom på åpent mål fra 2 meter i løpet av de første 2 minuttene. Etter det så var det mer eller mindre over for denne gang for hans vedkommende, men for en start!

Rødt lag er inne i en god periode, og dro i land hele 24 poeng. Det var til tider mye tika-taka fotball, og Bjørge sto for dagens, og årets mål så langt, da han skrudde et skudd helt opp i vinkelen fra 15 meter.

De gule la seg som et hockeylag i undertall rundt eget mål, og satset alt på kontringer. Dette gjorde sitt til at de sannsynligvis ikke hadde ballen mer enn 5 minutter totalt i løpet av økten, men det skaffet dem hele 13 poeng, så alt i alt var det en OK dag for de gule. 

Blått lag - 3 poeng - no comments!

Som vanlig gikk diskusjonene både før og etter trening, og Trond N fikk klar beskjed fra Ulf om at han måtte begynne "å gjøre noe" slik at han blir klar for spill så snart som mulig.

Trond E ble dagens vinner av vinlotteriet.

Til slutt tar vi med at vi ble enige om å støtte Team Rynkeby hvor Trygve skal delta til neste år med kr 3.000,- fra felleskassa. 

Stå på Trygve, vi heier på deg! 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline