Referat fra 05. 10.

Postet av Old Boys den 5. Okt 2019

Med oktober kom det kuldegrader om lørdagsmorgenen ved Femsjøens bredd, uten at det hindret 17 fotballkamerater å møtes til kamp om nye poeng. Nok en gang var De Røde mest i støtet og kunne forlate hallen med 17 poeng. Et vaklende gult lag fulgte opp med 11, mens fjorårets seriemestere, De Blå, kun sanket sammen 9.

 

De Blå manglet støttespillere som Jarle og Trond E., men kan ikke bare skylde på slikt. Uansett fikk laget en skikkelig opptur i siste kamp, da 1-2 ble snudd til 3-2 etter to perfekte støt på ballen av John Harald (!) og Espen. Det var nok til at begge mente at lørdagskvelden var reddet. 

De Gule åpnet bra, men fikk det tungt på slutten. Referenten stod mye i mål, men etter å ha sluppet inn fem mål i en av kampene mot rødt lag, var det slutt på tålmodigheten hos tilsynelatende sympatiske medspillere. Hva var løsningen? Jo, Ulf ble plassert i kassa, og det endte med at Trond N. spurte om han var grodd fast! Det skal også nevnes at lagets store strateg og tekniker, Dag Morten, forlot hallen en halvtime for tidlig på grunn av diffuse smerter i hofteleddet. Da gikk det rett og slett “åt skogen” med poengfangsten. 

De Røde var gode, og Anders ble bare blidere og blidere etter å ha scoret flere elegante kunststykker av noen mål. Likevel trodde rødguttene at de hadde grodd inn i himmelen da de mot slutten satte en skuddredd Michael i mål, noe som førte til at blått lag fikk noen gode øyeblikk helt på tampen.

Det begynner å bli mange år vi har holdt på nå, og det er sjelden at noen legger opp. Den siste var Jan Solheim, som etter å ha fått strekk ved å gå på tvers over banen, fant ut at nok var nok. Han fortjener noen avsluttende ord, for selv om han var full av tjuvtriks, viste han alltid at han tok koden på treninga, nemlig i bunn og grunn å være hyggelig og usympatisk på en gang. Best blir han likevel husket for den helhjertede innsatsen da vi var på tur i Madrid og i Roma. 

En annen sympatisk kar forlot for øvrig treninga ekstra blid lørdag. Det var Tom Hermann, som var dagens glade vinner av vinlotteriet.

Helt til slutt må vi bare beklage til alle våre lesere at det ikke ble noe referat forrige lørdag. Referenten vart bortreist, og på grunn av tekniske årsaker kokte det hele bort i kålen. Det skal ikke gjenta seg.

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline