Referat fra 21. 09.

Postet av Old Boys den 21. Sep 2019

19 veltrente talenter var på plass i Tistedalshallen lørdag morgen, da det var tid for sesongens andre serierunde. De Røde ble dagens seierherrer med femten poeng foran De Blå med elleve, mens et gavmildt gult lag måtte nøye seg med ni.

De Gule hadde sju mann til å begynne med, men Hans P. fikk en lei strekk og Dag Morten (også kalt “lov og orden”) måtte gå før slutt på grunn av en eller annen skyteprøve. Dermed kom også en gul seier i siste kamp. Dessverre surret gult lag fælt bakover og ga bort opplagte poeng, men dette klassiske laget lærer av feil, og henger slett ikke med hodet. Ekstra hyggelig var det at Jon Petter dukket opp etter over et års skadefravær. Han viste slett ikke god form, men han har lovt lagledelsen å trene seg opp, slik at han er mer kurant i november.

De Blå spilte og spilte, men fikk egentlig lite ut av det. Espen virket i god form og var farlig da han ladet venstreslegga. Ellers satt John Harald i sekretariatet, der han ikke gjorde en eneste feil. Han kom for øvrig altfor sent, selv om han hadde både nøkler og baller. Slik går det når ungdommen skal prøve seg.

De Røde var solide, men må nok takke Bjørge for alle poengene. Han stod virkelig som en levende vegg, og imponerte med å ta skudd både oppe og nede. Ikke bare reddet han skudd etter skudd, men han gjorde det med den største selvfølgelighet! I tillegg ble han dagens vinner av vinlotteriet, så dette ble litt av en lørdag for en av urtistedølene som deltar i Norges fineste seriespill.

Under kaffen etter treninga var det som vanlig stor stemning, og ulike prestasjoner ble vurdert næmere. Et eksempel er referentens første skudd, som alle var enige i at var det løseste skuddet noen noensinne har avfyrt i hallen. 

God helg og nye uke til alle!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline