Referat 14.9

Postet av Old Boys den 14. Sep 2019

Til sesongens første runde møtte det opp 16 spillere, og det var tydelig at samtlige var enten nervøse, spente, glade, trøtte og/eller rett og slett veldig motiverte til å ta fatt på en ny sesong med nye lag.

Det var mye snakk om hvem som hadde trent (les tjuvtrent) gjennom sommeren, og når spillet var i gang kom det ganske tydelig frem hvem som var og ikke var i god form!


Starten ble dog noe utsatt da det var innkjøpt ny klokke til sekreteriatet og når ingen hadde briller var det ingen old boysere som klarte å få fart på klokka. Da reddet Bjørn Christian hele runden og fikk fart på sakene faktisk helt uten å lese brukermanualen —> men det ble 4 runder og ikke 5!


Poengene ble jevnt fordelt i første runde med 12 til Gult og 10 hver til Blått og Rødt.

Gult lag fikk en dårlig start med en noe uheldig Jan F som forsøkte på en avansert Messi finte som keeper, men husket ikke å flytte beina og ble stående helt bom stille når ballen rullet forbi, hvor da Bjørn Christian plukket opp ballen i full fart og scoret sesongens første mål —> som på en måte blir litt historisk i nyere tid, da det nå spilles med både keepere, nye regler osv...  —> men fortsatt med Ulf (formann) som ALDRI har feil!

Etter den noe rufsete starten hentet Gult lag seg kraftig inn, og de spilte til tider flott fotball med brilliante scoringer av både Kjetil, Morten (med enda et kunststykke)  og til og med Hans Petter som scoret med både seg, motstandernes keeper og ballen!


Rødt lag hadde bare 3 spillere til start og måtte låne i alle sine kamper, noe som igjen gikk utover kondisjonen på noen...

De klarte allikevel og karre til seg 10 poeng med til tider godt spill her også med Bjørge, Reidar og Anders som den viktige sentrallinja.


Blått lag? Joda. Med hele 6 spillere, godt sommertrent, var forventningene store til mange poeng. Men det stoppet på 10 her også, og mye skyldes nok det nye systemet.... Det var i alle fall det som var forklaringen... i tillegg til uvante posisjoner på banen. Her må Torfinn spesielt nevnes, da han som keeper både på Blått og Rødt lag i flere kamper faktisk ikke slapp inn et baklengsmål. Her snakker vi De Gea nivå eller høyere!


Sesongens første gevinst i vinlotteriet ble til stor applaus vunnet av Bjørn, som var på tur, men som har fått oppkalt en bakke i Aremark etter seg (Bjørn-kneika) etter å ha parkert både Ulf og Dag Morten på joggetur forrige helg!

PS! Etter Bjørns eget utsagn —> only,


God helg!


John Harald/reservereferent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline