Referat 4.5

Postet av Old Boys den 4. Mai 2019

På en kjølig og klar mailørdagsmorgen var det nok en klart for konkurranse om poengene i Tistedalshallen, og 20 glade gutter var på plass. Dette var sesongens nest siste dyst, og kampen om seriemesterskapet er fortsatt spennende.

De Gule vant lørdag med 14 poeng, og serieleder De Blå fulgte med 9. De Røde endte med null tellende poeng fordi de bare klarte å stille med tre spillere. Likevel kjempet laget for fullt, og fikk “egentlig” 19 poeng. Slik er reglene.

Like etter nyttår ledet De Blå med hele 83 poeng på De Gule. Nå er avstanden bare 13! Alle gleder seg til siste runde, og ikke minst blir det spennende å se hvem som klarer å holde hodet kaldt.

Hos De Røde var både Reidar og Anders skumle og effektive, og Tom Hermann (utleid fra gult lag) viste klar formstigning etter å ha slitt med helsa en stund.

De Blå solgte seg dyrt, og dagens blåing var utvilsomt Hasse, som tapet opp en svær ballongankel, og etterpå fullførte i fin stil. For øvrig oppførte Frode seg nesten eksemplarisk etter forrige ukes rableanfall. 

De Gule virket stresset av seriemesterjaget, og ingen var helt på topp. Hans Petter skal tross alt ha ros for å ha operert som en kraftig støvsuger bak i forsvaret. Verst av alle var referenten, som etter tre grove markeringsfeil ble plassert på benken, der han måtte sitte og tenke seg om. Slik er toppfotballen nå for tida! 

Dagen sluttet som vanlig med vinlotteri, og referenten fikk en liten oppmuntring midt i den sportslige motgangen ved å vinne en fin flaske rødvin. Den kommer han til å spare, for ingen gule spillere kommer til å innta noen former for rusmidler (heller ikke snus) før sesongen er over neste lørdag klokka ti.

God helg folkens!

Bjørn N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline