Referat fra 27. 04.

Postet av Old Boys den 27. Apr 2019

Tidlig lørdag morgen. Klokka er ti på sju, og det er på tide å komme seg til Tistedalshallen for å oppleve ukas kroppslige og kulturelle høydepunkt. Ute er det blomstring og harmonisk, akkurat som dikteren skildrer det når han skriver om at “det våres, ja det våres mellom bjørker og hegg”. 

Etter hvert kommer treninga i gang, og 20 staute fotballtalenter i alle aldre inntar hallen, og det er snart slutt på alt som har med harmoni å gjøre. Vi går nemlig inn i sluttfasen av den lange sesongen som begynte i september, og det er et seriemesterskap som står på spill. De Gule vinner nok en trening, med 16 poeng, fulgt av De Røde med 14. De blå serielederne karrer til seg bare 8 poeng, og leder nå bare med 18 poeng når to serierunder gjenstår.

Det er ingen tvil om at De Blå har blitt skjelvne de siste ukene. Selv om laget av og til slår til med tekniske delikatesser i angrepsspillet, hjelper ikke det når det er “byssan lull” bakover på banen. Sindige folk begynner også å miste hodet. Et eksempel er den ellers så stødige Frode Z. som lørdag skjelte ut John Harald på det groveste. Er Frode den nye lederen av “rableklubben”?

De Røde hadde kun 4 mann på plass, men fikk låne Jan F. og Tom Hermann fra De Gule. Dermed ble rødt lag modent og klokt, for fotballklokskapen under treningene springer først og fremst ut av det gule miljøet som er dyrket fram gjennom mange tiår!

De Gule hadde en tung åpning, men avsluttet i stor stil. Referenten er altfor sympatisk til å nevne at alt snudde da Dag Morten måtte forlate arenaen på grunn av en besværlig lilletå. Dagens innsatsblomst går til Morten I., som gang på gang knuste all motstand inne i motstanderens forsvarsfelt.

Dagens virkelige blomsterbukett går uansett til Trygve, dagens dommer, som måtte oppleve skrik, skrål, vræl og diverse ufine kommentarer. Han kommer for å hjelpe oss, folkens, og det er ikke lett å være dommer når flere både hallusinerer og hører stemmer ute på parketten. 

Hvem ble så dagens vinner av det berømte vinlotteriet? Rune Ullared slo til, og en langvarig applaus runget gjennom kafeen. Rune er et bevis på at popularitet ikke bare oppnås gjennom sportslige kvaliteter, men at man kan komme langt ved å være en hyggelig fyr!

God helg til alle!


Bjørn N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline