Referat fra 13. 04.

Postet av Old Boys den 13. Apr 2019

Seriespillet går mot slutten i alle store ligaer i Europa, og en av dem er maratonserien for oldboysgjengen i TTIF. 20 mann møtte til kamp om avgjørende poeng lørdag morgen, og det hele ble en jevn og tett affære. De Røde vant med 15 poeng, mens gult og blått lag fulgte med 14 og 12. Dermed ser det ut til at De Blå skal ro serieseieren i land, men ingenting er helt avgjort ennå. De Gule vaker i sivet!

De Blå reddet seg i land lørdag med en god innspurt, og alle midler var tydeligvis tillatt. Fredelige og sympatiske gutter som Trond E. og Hasse var plutselig ikke til å kjenne igjen, og Kjetil på gult skal være glad for at han kunne forlate hallen med helsa i behold. Dagens blå øyeblikk var likevel da John Harald scoret mot gult lag. Det er nemlig lenge siden han har gjort noe positivt i det hele tatt, så dette unner vi ham.

De Gule åpnet i stor stil, men personlige feil ødela muligheten for å korte ytterligere inn på De Blå. Hans Petter viste stor kampvilje, men også evne til å rable. Han ba for eksempel Michael om å holde kjeft fordi Michael ønsket seg et fortjent frispark.

De Røde plukket voldsomt med poeng mot slutten, spesielt etter at Torfinn hadde gått hjem litt før tida. Michael var dagens mest variable spiller. Han er god, men samtidig forferdelig jålete på banen. Han misset for eksempel en vidåpen målsjanse fordi han skulle score på en ekstra elegant måte. 

Til slutt var det vinutlodning, og pendleren fra Kapp på Toten, Trond E., vant en fin flaske til å roe seg ned med i den stille høytida vi nå går inn i. Det blir 14 dager til neste trening, folkens. Kos dere, og lad godt opp, for etter påske skal alt avgjøres!


Bj. N. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline