Referat fra 30. 03.

Postet av Old Boys den 30. Mar 2019

Så kom den siste lørdagen i mars, og 20 fotballkamerater møttes som vanlig til dyst og hyggelig sosialt samvær. For fjerde lørdag på rad var De Gule best, denne gang med 17 poeng. De Røde fulgte med 14, mens serieledende blått lag nok en lørdag kom sist med 11.


Denne lørdagen hadde De Blå alle guttungene på plass. Hasse har vært sendt på høydetrening i tre uker, men neimen om det hjalp. Etter hvert kom motgangen, og mange av de lovende talentene tuslet rundt på parketten med et kroppsspråk preget av dyp fortvilelse og mismot. John Harald markerte seg etter en kamp, da han foran hver gul spiller viste fram noen merkelig tegn med den ene fingeren. Referenten råder ham til å finne fram Vidar Sandbecks vise Menuett i mai for å finne igjen harmonien i sinnet. Kunsten har reddet slike som ham før…. .

De Røde var gode, men er ikke strategisk dyktige i forsvarsspillet. Anders var som vanlig i perlehumør, og han klarte til og med å late som han var like blid da han svidde en gigasjanse to sekunder før slutt. Ellers fikk Rune kranglet til seg et mål som ganske sikkert var hands, for det er ingen som har lår som går helt opp til skuldrene.

De Blå, sikkert guidet gjennom forestillingen av lagleder Ulf, spilte som vanlig smart og med gammeldags italiensk forsvarsspill. Slik blir det resultater av. Dagens situasjon var likevel Dag Mortens enorme tabbe som resulterte i mål for motstanderen. I garderoben etterpå var alle enige om at dette var den verste tabben i europeisk fotballhistorie, og muligens også resten av verden! Svekket dette selvtilliten til den amputerte forsvarskjempen? Det skal nok mer til, og dette er både en styrke og svakhet når vi snakker om denne tistedalslegenden.

Til slutt var det kaffe, og en annen fotballegende i Halden, Jan F., vant dagens vinlotteri, for andre gang på sju år! Vel fortjent, for en stor playmaker i tiår etter tiår.

Neste lørdag skal oldboysgjengen spille i utlandet, nærmere bestemt i Trollhættan, der andre oldboysspillere skal måle krefter med oss. Denne kulturutvekslingen er det Trond N. som har fått i stand, og dette fortjener han stor ros for! Selvfølgelig blir det et eget referat fra denne turen, og alt som skjer, både på banen og utenfor, skal ut på verdensveven. Det må alle merke seg.

God helg videre!


Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.