Referat fra 23.03.19

Postet av Old Boys den 23. Mar 2019

Denne lørdagen er det bare de gule som har grunn til å være fornøyd med, samtidig som de rød og blå må glemme den så snart som mulig og heller komme sterkere tilbake. Rødt og gult lagt stilte bare med henholdsvis 3 og 4 spillere i dag, Rødt klarte bare å skrape sammen 3 mann, så da ble det bokført 0 poeng før vi i det hele tatt hadde inntatt parketten.

Gult lag hadde som vanlig mer enn nok folk på plass (hvor mange er de egentlig??), så de fikk en god start på lørdagen med 21 poeng. Kjetil var både høyt og lavt i dag og var hovedarkitekten bak suksessen for de gule. Blått lag som måtte hjelpe rødt lag med utlån av 2 mann til kampene mot gult orket ikke å karre til seg mer enn 7 poeng. 

De blå og rød skal ha skryt for innsatsen, men vi må nok innse at formen til de fleste av oss ikke strekker til når vi må spille nesten hele tiden.

Det er nå "bare" 35 poeng som skiller blått og gult lag på toppen av tabellen med 5 treninger igjen. Gult lag er skikkelig i støtet om dagen, og blått lag har falt litt sammen, så spenningen vil vare helt til siste trening 12. mai.

Dagens vinutlodning ble vunnet av den eneste av oss som ifølge seg selv aldri har laget et eneste frispark, Dag Morten. 

Vel møtt igjen neste lørdag til ny kamp om viktige poeng!

Reservereferent Frode


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline