Referat fra 16. 03.

Postet av Old Boys den 16. Mar 2019

Hva er “det gode liv”? Det er det sikkert mange meninger om, men for referenten er en del av det å kjøre ned bakken til Tistedalshallen, og samtidig skotte ut på den blikkstille Femsjøen når klokka er sju hver lørdag morgen! Slik var det også denne lørdagen, og inne ventet Trond N. og Ulf med nytrukket kaffe. Morten dukket opp noen minutter etterpå, og dermed var ukas høydepunkt i gang for alvor. Totalt var vi 23 som møtte opp, og slik pleier det jo å være.

Da vi telte opp poengene etterpå, hadde De Gule 17 poeng, mens De Røde fulgte med 12. Serielederne, De Blå, endte nok en gang sist med 10. Kan det fortsatt bli kamp om seriemesterskapet?

Hos De Blå rullet heller ikke denne formiddagen ballen slik den skulle. Forsvaret var slett ikke pottetett, og det hjalp lite at Trond E. slet som en hest på topp. Han reiste for øvrig halv fem om morgenen fra Kapp på Toten for rekke fram i tide, noe som gjør han til en figur som kunne vært med i Norge rundt. En som spilte godt, var Frode Z. Han fylte 50 år denne dagen, og vi alle ønsker ham hell og lykke på ferden videre. 

De Røde var i bra slag, men det strakk ikke helt til. Frank dyttet Morten I. i parketten, og braket som fulgte minnet om pælingen som foregår oppe på det nye Brattåsfeltet. Etterpå lagde Frank årets selvmål, etter at Jan F. hadde servert en målgivende pasning det var umulig ikke å score på. 

Hva så med dagens vinnerlag, De Gule? Her er det en fin miks av alle typer spillere. Vi har teknisk begavede typer som Jan F. og Kjetil, murbrekkere som Hans Petter og Morten I. og i tillegg flere som er på grensen til å være positive og hyggelige, uansett hvordan det går. Dagens øyeblikk for referenten var da han byttet ut Hans Petter med seg selv, og fikk et langt og uforståelig blikk tilbake. Slikt må eldre folk finne seg i, og man trøster seg med at det kan jo hende at guttungene får bedre vett etter som åra går!

Så var det kaffe til slutt, og dagens heldige vinner av vinlotteriet ble Jan Egil, som til tross for at knærne er helt ubrukbare, møter opp for å være en del av “det gode livet”.

Helt til slutt vil jeg sende en hilsen til rødt og blått lag, fra det klassiske gule, et lite trøstevers dere kan komme dere gjennom helga med:

“Hvila dine trøtte føtter

Vandringsveien har vært lång

Luta deg tilbaks i halmen

Sovna til din egen song”


God helg til alle!


Bjørn N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline